• laci4321
    Az easy játékmód több kutatási pontot ad, a "Custom" beállításokban be is lehet állítani hogy mennyit osztogasson. És Easy-ben az valami 200% vagy mennyi. Én egyébként élesben szeretek tanulni, az előjövő problémákat megoldani. Látom mi mennyibe kerül és azt is belevenni egy űrhajóépítésbe. Ha sandboxban csak úgy építgetnék, hamar elmenne a kedvem. A karrier módban is ott van az, hogy visszatekerni az időt egészen a hangárig, így amúgy is szépen ki lehet kísérletezni mindent. Már van műholdam a Mun keringési pályáján is :) Most kéne elkezdenem a dokkolást, meg az első űrállomás létrehozását, de elakadtam a kilépések miatt :( A Kerbin tele van hőmérséklet meg lábnyom ikonokkal, de az űrben semmi küldetés nincs :D Ja de van egy, hogy dokkoljak, de még nincs meg a dokkológyűrű technológia.

A külditörlést megpróbálom majd, köszönöm.
    És a robokutya által feltett verzióban levő modokhoz a TimeWarp plugint, meg a TweakScale-t tettem hozzá, amik közül az előbbi arra való, hogy rá lehet kattintani a röppályán egy pontra, és az idő addig gyorsul automatikusan, majd lassul, amíg azon a ponton nem lesz a hajó.

De a curve azt írja mindkettő 1.2-es verzióhoz való.

kopasz mi az a mob lab? Én is repkednékl amúgy a Kerbinen, csak folyton kilép :( Megpróbálom most azt hogy újra kitömörítem a robokutya által megosztott verzió és nem teszem bele a TweakScale-t és TimeWarp-ot, hátha az megoldja.