• Dimefromhell
    Szia. Elvileg meg tudod fordítani az Orbit jelölés a beállításokban. (így az élénk fele lesz a haladási irány, a halvány pedig a hátad mögött.)
    Én pl szeretem ezt az új jelölést, mert egy csomószor benéztem a keringési irányt.
    O-tronra: próbáld megváltoztatni a konstrukciót, építsd át a hajót hátha. Szerintem vmi bug.
    Kopasz videójára: Igen a legutóbbiban elég sokat bénázott, de szerintem csak fáradt volt. Igazából sokszor az az érzésem, hogy kapkodós, izgulós a stream, ez az utolsónál látszódott a legjobban, türelmetlen ideges volt. Meg oké hogy Ő elégedetlen a frissítéssel, de folyamatosan felhozni kicsit rossz szájízt ad az egésznek. A hűtőventi meg bezúgott a mikrofonba, ami engem nagyon zavart. (nem tudom hogy laposon játszik e...) Szerintem ha kevesebb modot használna, akkor nem lenne sok hiba, meg talán az FPS is többet dobna. A stream, a modok azért tudják droppolni a gépet. A másik amit hiányolok, hogy mostmár sokadjára csinálja ugyan azt. Randevú Kerbin küröl, Mun Minmus stb. A távolabbi bolygókra nem vagy ritkán merészkedik. Szerintem ezen lehetne javítani, pl építést kihagyni stb. De ő úgy csinálja ahogy neki jó, én így is rá-rá lesek majd, mert vannak nagyon jó trükkjei.
    Kopasz442. Remélem nem veszed sértésnek az építő jellegű kritikámat.