• Kopasz442
    Mivel Beta, persze tele van még hibával, azért beta. Barátom. Rozsdás is összeszedett jó pár hibát:
    " -Szia! hiba hiba hátán pl. nagy futómű ha nagyon berakod a szárnyba behuzásnál leveri a szárnyat. Kerbalka ha hozzá ér EVA közben a kerékhez nem tud felállni.
    Szerkesztőben nem írja az alkatrészek neveit,
    a manővertervező pontját nem rakja a pálya görbére. Ha csökkentem a orbitális pályamagasságát az apoapszis jelölése hajlamos ott maradni az előző pályamagasságon.
    De viszont jó hogy látom a keringés irányát. Kicsit javult a grafika minősége, de zavaró hogy túl nagyok a kijelzők UI 100%-on, De ha lejjebb veszem pl 90% kisebb és nem takar annyit , de pocsék a láthatósága és homályos.
    ja amúgy full stokon használom.
    De még nem mondok végleges véleményt. Sok helyen kicsit túl bétának érzem. A robbantott belsönézet is nagyon tatszik.
    Ja a kitűzött zászlókra ha ránézek kihúzódnak a talajból. ?? de hogy miért?! -"
    Na én meg az új 10 méteres kinyitható hővédő pajzsnál futottam hibába, és a kerbálkák elakadnak minden szir-szaron, belebugoznak a tárgyakba. Na majd lesz jobb is!