Letöltöttem a Mechjeb modult, be is másoltam az adott helyre, de a játékban nem jelenik meg a menü. LEhet azért mert még csak 2-3 fejlesztés van meg? ahogy nézem csak késöbb lehet felrakni mechjeb 2 modult a rakétára? Enélkül meg elég vicces, mert semmi alapadat nincs meg pl a tolóerö/tömeg arányról.. Azaz "hasra" építem a rekétákat...
Ha karriert nyomsz, akkor igen, kell a fejlesztés, és rá is kell szerelni a hajóra egy modult, amit a Command & Control eszközök között találsz meg.
Ha a T/W és ilyesmi kell, akkor jó például a Kerbal Engineering is.
Nomost nem tudom beadni targetnek a Mun-t. azaz nem tudok pályát szerkeszteni hozzá. Miért van ez? holott már tudok olyan rakétát építeni, ami elvileg eljutna oda, és vissza is tudna térni a Mun orbitrol.. Ez azért lenne jó, mert kellenének az SC pontok a fejlesztésekhez.. "szemre" meg elég nehéz meghatározni az indítási ablakot..
"M" billentyűvel mész a "térkép" módba, itt jobb gomb a Mun-on, és úgy tudod targetelni. De tényleg kell a Mission Control fejlesztés.
Az űrrepülős rész nem kötelező, én nem is fejlesztem azokat a cuccokat... Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.10.31. 17:35:30