• ati271
    Nemrég fedeztem fel ezt a programot. És hát.. Szuper.

Még nagyon az elején vagyok, és ugye inditottam karriert. Szeretem a kihívásokat, no. Viszont lenne pár kérdésem, lehet hogy tök egyértelmü dolgok de..

Letöltöttem a Mechjeb modult, be is másoltam az adott helyre, de a játékban nem jelenik meg a menü. LEhet azért mert még csak 2-3 fejlesztés van meg? ahogy nézem csak késöbb lehet felrakni mechjeb 2 modult a rakétára? Enélkül meg elég vicces, mert semmi alapadat nincs meg pl a tolóerö/tömeg arányról.. Azaz "hasra" építem a rekétákat...

Következö küldit kellene megcsinálnom: El kell látogatni a Munhoz, keringeni körülötte, majd visszajönni. Nomost nem tudom beadni targetnek a Mun-t. azaz nem tudok pályát szerkeszteni hozzá. Miért van ez? holott már tudok olyan rakétát építeni, ami elvileg eljutna oda, és vissza is tudna térni a Mun orbitrol.. Ez azért lenne jó, mert kellenének az SC pontok a fejlesztésekhez.. "szemre" meg elég nehéz meghatározni az indítási ablakot..

A másik: Ha engem abszolúte nem érdekel az ürrepülös része. Akkor ez behatárolja a fejlesztési lehetöségeket, vagy tovább lehet lépni nélküle?

És még. Miért van az, hogy az elején, karrier módba nem lehet szondákat, müholdakat építeni? Holott az ürkutatás is a szondákkal kezdödött...