• lammaer
    Sziasztok,

Nézegetem itt a képeket, hát gratulálok a türelmes embereknek :)

Egy kérdés: vannak a játékban előfeltételek, mondjuk afféle "küldetésrendszer", ami vezeti az embert előre és adja a célokat, vagy teljesen nyitott a játék afféle "csinálj amit akarsz"?

Gondolok itt ilyenekre hogy:

- van pénzügyi limit, tehát mondjuk nem kezdhet el az ember mindjárt halálcsillagot építeni, mert nincs meg rá a zsozsó

- előfeltételek hogy pl mielőtt egy emberes.. izé "kerbalos" ürrepülőt épít az ember, azelőtt mondjuk már kell legyen fenn sikeres műholdja

- marsutazást mondjuk csak űrállomásról lehet indítani, ergó előbb az állomást kell megépíteni

- az elején mondjuk nem áll rendelkezésre minden alkatrész, a sikeres küldetések unlockolnak új és új dolgokat....

stb stb.

Tisztában vagyok vele hogy a játék még gyerekcipőben jár (alfa), tehát nem kell "védeni". Csak azért érdeklődöm, mert nem nagyon tudok olyan játékkal játszani, ahol nincs semmi konkrét cél/mérföldkő, hanem magamnak kell felállítanom ezeket.

(kb olyan ez mint hogy van aki meg tud tanulni mondjuk egy új programnyelvet úgy hogy leül, olvassa a könyvet és csinálgat mindenféle marhaságot, de nekem csak úgy megy, hogy éppen van egy aktuális feladat amit amúgy is meg kéne oldani...)