Új panzer General
  • Ohyner
    #317
    Meglestem én is ezt a modot, hogy megéri-e felrakni. Alapjában véve jó kezdeményezés rengeteg jó újítással, csak néhol átmentek értelmetlen "tápolásba".

    Negatív elemek első látásra:
    - Elit egységek bevezetése. (Pont az elitséget szimbolizálja, hogy neves hősök emelkednek ki a csapatban. A GC-k hősei meg egyértelműen ebbe a kategóriába esnek. Ezek mellé még tápot adni elit néven, szerintem nem szerencsés.)
    - AT-k tüzérséggé alakítása. (Nagyon tetszett, hogy a légvédelem és a tüzérség is alkalmazható közvetlen tűzre, de azt nem értem, hogy egy páncéltörő ágyúval felszerelt Stug vagy Nashorn miként tud tüzérségként viselkedni.)
    - A vontatott lövegek mozgásának növelése. (Értem én, hogy miért kellett, mert alapjában használhatatlanok a vontatott páncéltörők és légvédelmik a kampányok jelentős részében. Legalább is nem elég effektívek az offenzívákhoz, sokszor kihasználatlanul csak tötyörögnek az önjáró egységek mögött a szállítójárműben.)
    - Az önjáró légvédelem kétszeres mozgása. (Szintén értem, hogy védeni akarják a sérülékeny egységeket, de azért egy platformra szerelt légvédelmit ne hasonlítsunk egy felderítő egységhez. Nem ugyanaz a feladata, és a mobilitása sem. Ennyi erővel a tankok is kaphatnának hasonlót, az még reálisabb is lenne.)