CivWorld
-
petecz #15 A civfanatics fórum számítása alapján a felugró jutalmak gyűjtése ad legkevesebbet. Hidd el nem azon múlik a győzelem. A legtöbb nyersanyagot az 5 percenkénti osztásból kapod. Ami a populációd és a bonusokból számolódik.
Ettől függetlenül picit egyet kell hogy értsek.
Lassan vége az első játékomnak és a győzelem azon múlik hogy kitud több contestet megnyerni és hogy épp kitud a király lenni amikor Era-t nyerünk.
Haverommal alapítottuk a nemzetet és szép lassan minden aktív játékos belépett hozzánk, na már most valaki belép nyer 3 versenyt és ő a király, ez nem frankó.
Volt olyan is hogy egy srác fogta kilépett tőlünk majd pár órával később vissza lépett mintha misem történt volna. Remélem ezt a részét újra gondolják a fejlesztők mert így az ilyen játékok arról szólnak hogy kitud többet itt lenni a gép előtt, kinek van szerencséje és ki rak ki gyorsabban puzzlet, nem arról hogy ki a jobb stratéga.
Olvastam fórumot viszont sokan írják hogy vannak nagyon jó és izgalmas játékok, attól függ milyen társaság jön össze.
Zero, ha a fő bajod vele a felugró jutalmak, adj neki még esélyt, én például azokat akkor gyűjtőm csak ha olyan verseny van, és akkor is más városába, hisz nekem szét vannak szórva az épületeim.