A folytatás...
-
Darun #100 Ha már az eladások szarul alakultak, hátha a moddolási lehetőség még megmenti a gyors haláltól a játékot?
Én pár éve még játszottam az első résszel. A DC-t minden frakcióval végigvittem kétszer, űrgárdistákkal háromszor. A SS-t minden frakcióval egyszer. Mondjuk a DC egy fokkal jobb volt. Nekem a kettővel sem volt bajom... leszámitva a horrorisztikus töltési időket. Az alapjáték nagyon tetszett, jók voltak a fejlesztési lehetőségek, kicsit ugyan hiányoztak a komolyabb egységek meg a nagy csapatos támadás, de azért összességében nem volt rossz. Aztán DLC-kben lebutitották a fejlődést. Az utolsóba beraktak szintén egy csomó frakciót, cserébe nekem is volt az érzésem hogy egy MOBA-val játszok (sajnos nem kedvelem ezt a műfajt) ráadásul mind ugyan azokon a pályákon. Ha jól emlékszem, minden frakcióval lenyomtam az első pályát, de ennyi. Azt igérték, erre a részre ötvözik a két előd jobb elemeit, az egység fejlődést a seregek közötti összecsapással. Megjegyzem, még egy percet sem játszottam ezzel a résszel, de gameplay videót én is láttam. A látványra nem jött át se az első, se a második rész. Mondjuk mostanában amúgy sem akartam rá beruházni (bár ha tényleg olyan hiperszuper lenne, még akár meg is gondolnám) de az ismerőseim se áradoznak róla.