A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • bagalas
    Sztem kicsit mellényultak a srácok mikor a havi tagdíjat ilyen WoWközeli árban határozták meg.
    Ha ennyi pénzbe kerülne hogy játszhassak akkor lehet kifizetném. A WoWal is megtettem évekig. De így, havi 11 euro (ha jól emlékszem) pínzírt gyakorlatilag csak azt kapom hogy nem kell sorban állnom és 1,5x gyorsabban jön az XP. Ennyi. Ezenfelül és csak, hogy maradjak a WoWos hasonlatnál (csakis azért mert ezt talán többen értik) Station cashért vásárolni olyan mintha a WoWban vettem volna meg az emblem-ért vehető lilákat. Simán game killer az én szemszögemből.

Nem vagyok még közgazdász és távol álljon tőlem hogy értsek a kereskedelem és marketing MMO-ra vonatkozó részéhez de a Sony sztem jobban járt volna anyagilag is és a játékosok is elégedetebbek ha mondjuk 3 júróra teszi a havidíjat.
    Emelett 1-es és 40-es szint között 5 szinten 3-3 féle fegyvert rak a játkba kasztonként: minden (8) szinten választhatnál, hogy a lassú/nehéz/pontat a gyors/könnyű/pontos vagy a pontos/nehéz/nagyotütő (stbstb) fegyvert akarod e megvenni (vagy mindhármat)
    Atm hülye leszek megvenni egy 250 certes fegyvert ha az 1000 certes nyilvánvlóan jobb. Ha változik a szitu akkor inkább attachement-et váltok mintsem kiecrteljek mégegy fegyvert.