A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Kornan
    Én most kb 15-ös vagyok mallory-n. Egyre több a magyar itt is, tegnap pl 5 taggal bővült az outfit. Tegnapelőtt már nem fértünk be egy squadba, platoont kellett csinálni. Igaz hétköznap lehet pangás van, én sem játszok mindig, meg többen csak ilyen "causal" gamerek. A szerver amúgy high-on szokott lenni csúcsidőben, volt már 1 perces sorban állás is kontinensre nemrég.

Lehet néha benézek Millerre is, ha épp egyedül lennék mallory-n netalántán, mert töröltem az NC-s karakteremet Ceresen. Játszottam egy rövid ideig is már és azért egy kicsit más mint mallory. Nekem kicsit úgy tűnt, hogy több az ilyen advanced taktika meg a jobb játékos. Talán el tudok lesni 1-2 trükköt, ami még nem terjedt el máshol. Habár már mallory-n is kezdenek megjelenni a rakétás liberatorok és a követő rakétások, különféle táposok. Csak idő kérdése, hogy konvergáljon.

Mindegy felvehettek Milleren, friendsbe, outfitbe, ha gondoljátok: ImperatorMaximus a karakterem. Cserébe ha gondoljátok néha ti is átnézhettek, be tudlak venni az outfitbe Mallory-n. Ide kb csak 2-en írogatunk onnét.

Nekem annyira nem szamit a CP, szerintem kb 5000-ből meg tudom venni ami kell. Már van 500-am nekem is.