A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • philodox
    Nekem egy core i5 2500k muzsikál 8 giga rammal és nincs külön videókártya. Ez azt jelentette, hogy a játékban beállítható minimum beállításokkal 1366*768 felbontásban 50%-os render mellett kaptam üresjáratban 30-40 körüli fpst (ALT+ szerint, tehát nem fraps-szal mérve), ami harcokban lement a játszahatóság határa alá.

És tényleg gond volt mindent felismerni, ha messze volt, akkor azért, ha közel volt, akkor nehéz volt követni.

Mióta a látótávot 1000 m-re állítottam és kívülről kikapcsolam az árnyékokat, 75% renderrel, közepes beállításokkal (nem minden, de a fontosabbak) nem igazán megy 25 alá (bár nézegetni nem szoktam, viszont sokkal folyamatosabb a megjelenítés). Felismerhetőek a célpontok, követhető a mozgás... Az 50% render LOW beállításokhoz képest meg ég és föld a különbség.

Fontos megjegyezni, hogy a SOE kiadott egy közleményt arról, hogy a kliens adatainak, vagy a tőled feltöltött adatok megváltoztatására lesújt a banhammer, de külön kiemelték, hogy az .ini fájlok szerkesztése, a fraps és a teamspeak/ventrillo minden pluginjével együtt továbbra is használható.