A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • bagalas
    A windows élményindex szerint a legnegnébb pontja a gépemnek a VGA. Aero teljesítményre és 3d alkalmazásra is 6,4et adott. Ezzel szemben a memória 7,8-at a CPU 7,9-et ért el.
    az a gond hogy a HD6670esem középkategóriás míg a te 6850es high kategoria. Amennyire én tudom az első szám az a generációt jelzi. A második szám pedig a teljesítménymutatószám. a 6200as az irodai a 6400as a videónézegetős a 6600as a medium amivel játszani és lehet és a 6800as pedig a high end. A harmadik szám a finomhangolt teljesítmény, huzhatóság, állíthatóság, extra support erre arra.
    az utolsó szám általában 0.
    EZ azt jelenti hogy egy 5870es kártya egy high end kategóráis extrém gamer kártya míg a 6670es egy középkategórás jól tunigolható kártya de sosem lesz olyan erős mint egy 6850es de még annyira sem mint egy 5800as széria.

Tegnap levettem midnent lowra és a rendering qualityt is 50%ra. Így még nagyobb csatákban is van 20 FPSem de a játék annyira ronda hogy nem egy bázis tetjén álló ellenfelet már nem lehet kivenni a pixelekből és emelett 5 perc játék után fáj tőle a szemem.

A hivatalos fórumon azt írták hogy a Sony fáradhattatlanul dolgozik az optimalizáláson. Azt mondják hogy a high end PCken is csak 40 FPSt hoz a játék fullon tehát, bár ezt így nem mondják, gyk félkész grafikus motorrral adták ki a játékot, gondolom mert kelett már a pénz. Ha minden igaz 2-3 hónap mulva az én konfigomon is lehozza a 40 FPSt 100 rendering melett de én azt nem várom ki.
    Jövő héten veszek egy Asrock Extreme3 lapot egy CoreI7 3820-al és egy GTX680asssal vagy egy HD7970-essel. 350-re számolom bruttó. Már mondtam is öcsémnek hogy fél évig el fogok maradni a rezsivel :D