A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Lemming #761 Abszolút megértelek.
Én kicsit úgy tekintek erre az egészre, hogy 'nagyból->kicsibe'.
Azaz oké, zergek jönnek-mennek, oké, X% a population / territory balance.
1-1 konfliktusban is megvannak az erőviszonyok, lehetőségek.
Én megpróbálom minden helyzetben megtalálni, ami a leghatékonyabb (és még tán fun is nekem). Esélytelennek érzem?
Keresek másik helyet.
Igen, bosszantó, ha kempelni kell sokat és bosszantó, ha kempelnek, hogy esélyem sincs.
Hétvégi story:
2 órán át verekedünk Mani bio labnál, mire a következők történtek:
- Zerg vs Zerg mészárlás, yikes.
- 20-30 ember elment körbefoglalni nekünk a környező területet TR warpgateből indulva.
- X emberrel elkezdtük aktívan oldalba támadni a bio lab körüli outpostokat hogy ne legyen teleportjuk befelé.
- Mikor ez nem ment, lentről, a vehicle terminálok körülről támadtuk azt a platformot ahonnan a legtöbb jött, fél óra lődözés után ki is írtottuk őket onnan, fent csökkent a számuk ergó lent egyre többen lehettünk végre.
Mindebben csak annyi részem volt, hogy szedtem a killeket, és más tán észre se vette, de kis, lokális győzelmek sorát arattam. Pl sniperek módszeres leszedése a platformról, ottani sunderer abuzálása, stb. Nekem ez elég. 'Unsung hero' feeling, de épp elég dícséret ha hirtelen megváltozik egy csata képe mert kiírtottál egy squadra való embert.
Tegnapi példa meg:
Zergünk nagy boldogan beüt egy üres bázist, jön a command message, hogy eisa nagy szarban van, mindennki húzzon vissza. Drop vissza, elkergettük a vanu hordákat onnan.
Két órával később megint ott volt balhé, megint odamentünk, állóháború alakult ki miután rávettem a peonokat hogy a hátsó ajtót védjék.
Egész addig amíg nem jött egy felmentő sereg, igaz ez NC volt. Őket meg oldalba kapták a mieink.
Jó volt, pedig voltak olyan időszakok, hogy csak egy darab gránátra volt időm aztán borultam, máskor meg vakon lőttem ki a 300 lőszert az LMG összes tárából mert folyamatosan áramlottak be.
Ízlések és pofonok.