A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Hellosztok
Jelenleg akkor ezek az EU szerverek vannak:
Woodman
Miller
Ceres
Cobalt
Lithcorp
Mallory(pár percel azelőtt indult mielőtt elkezdtem írni a hsz-t)
Nekem van a Ceres egy NC-m
Milleren Vanu
Woodmanon Terran
Jelenleg ilyen késői órában viszonylag könnyű bejutni a woodmanra és a millerre, de 5-6 fele 15 perc várakozás minimum volt és ezt nem nagyon hiszem, hogy jobb lesz. Amúgy ma Ceresen játszottam és ott jó volt.
Én azt fontolgatom, hogy törlöm inkább a karaktereimet woodmanon és milleren.
Ami e mellett szól:
-Hosszú várakozási idő.
-Sok premium/vásárlós játékos erősebb fegyverekkel. Én már játszok egy ideje és nekem az a véleményem , hogy sok esetben nagyságrendekkel!!! jobbak a drágán vásárolható felszerelések. Amiket persze a pénzesek megvettek. Aki napi 2 órát játszik annak lehet több mint egy fél év is kell, hogy megvegye a jobb fegyvereket, ha csak egy szerveren játszik.
Ami ez ellen szól:
-Elnéptelenedés veszélye. Eddig csúcs időben nem volt hiány a többi szerveren sem, volt ott is sorban állás. És később elképzelhető, hogy lesz karakter transzfer, mondjuk lehet pénzért.
-Később lehetségesnek tartom, hogy ha több kontinens lesz akkor több embert felengednek egy szerverre. Mert szerintem valójában minden kontinens egy szerver shard, külön gép.
Még megnézem holnap, hogy lesz, de majdnem biztos, hogy otthagyom a 2 első szerót.
Mindegy aki hasonló dolgon gondolkodna annak ezt a karakter-szerver párosítást javaslom:
NC - CERES
TR - COBALT
VS - LITHCORP