1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Lemming #572 Kiegészítés: Igen, az már tápság számba megy, ha valaki SCből felpimpelte a járműveit. De fegyvereknél kevés a direkt upgrade. -
Lemming #571 Igazából a 'tápos' karakterek se táposak, csak annak látszanak, esetleg jobban kiismerik magukat.
Tényleg.
Alpha pakkot megvettem, kaptam sok 700 meg 1000 certes fegyvert is, és igazából nem erősebbek, csak másra valók.
Alap TR puskák mindegyike olyan, hogy ha teszel rá nézőkét (ami tetszik), meg esetleg összelősz magadnak egy forward gripet, nem lesz nagy bajod.
Az 1000 cert is ugyan valóban sok, de annyira nem. Béta utolsó napján pl 4 óra alatt lett 130 cert. :) -
philodox #570 Még egyszer a fegyverek áráról. A blogomon felhívták a figyelmem, hogy nekik kurvára nem ez a dollár/SC arány jön ki. Lecsekkoltam, valóban, nem 70 cent, hanem 7 dollár egy efgyver, ami már akár 8 sör ára is lehet. Meggondolandó... -
yeloy #569 Miller - TR - Vakhangya
Aki akar, itt megtalál. -
philodox #568 Eredeti PS-ben lehetett, most nem. Vagy csak fejlesztői eszközökkel. Vagy még nem jött rá senki. -
#567 latency-t ( ping ) lehet valahol látni vagy vmi bill.kombóval előhozni ? -
philodox #566 A játékban nyojatok ALT+F-et, akkora bal alsó sarokban kijelzi az FPS-t, és azt, hogy CPU, vagy GPU-limited van az adott pillanatban.
A motor nagyon széles spektrumon skálázható, felbontás, részletesség, effektek, render quality. Nekem igen rondán bár, de elfut egy core i5 2500k integrált GPU-jával. -
Zero 7th #565 Nem a kártyád kevés, hanem a procid meg a ramod. Úgy tudod ezt tesztelni, hogy minimumra veszed a grafikát, és ugyanolyan szar marad. -
#564 Én még mindig a TG csapatát erősítem, Matthersonon harcolunk NC színekben.
Előbb utóbb majd a Milleren is csinálok karit, valószínűleg azon az oldalon, ahol a legtöbb magyar van. -
philodox #563 A fegyverek áráról: a mordályokat kifarmolni egy emberélet is kevés. Igaz, hogy vannak változatok 250 certért, az még elérhető. Viszont a komoly fegyverek ára 1000 cert, ami azért lassan jön össze, illetve sokkal hasznosabban el lehet költeni, főleg belépőszintű képességekre, felszerelésekre.
A nagy fegyverek ára 700 SC - ez 70 cent, 150 Ft. És örökre a tied. Ez nem rossz ajánlat, és ha figyeled a dupla és tripla SC-akciókat, még olcsóbban jössz ki. 150 Ft-ért egy üveg sört nem adnak, igaz, hazánkban sokaknak elvi kérdés, hogy csak a hardver kerül pénzbe! :) Játékra meg nem öltünk. De ennyit sem?
Nekm van saját fizetésem - meg két gyerekem, szóval magára költhető zsebpénz terén egy 12 éves is előttem jár, de 150 Ft-ot megér nekem, hogy ne szopjak fél évig a fegyver miatt. -
#562 Odynnak majd megemlítem, azért még szoktunk együtt játszani :)
Mellesleg a szerveren melyik "szövetségbe" menjek? Még véletlenül sem szeretnék ellened menni :) -
#561 BF3-ra hamar ráuntam, remélem PS2 jobban leköt majd, és akkor lehet itt is csinálni a jóféle videókat.
Össze kéne szedni a régi bandát megint és csinálni valami kis fun outfitet :) -
#560 Egyetertek. En biztos, hogy nem megyek sehova. Elso par heten belefer ez, hogy neha kicsit instabil, de ahogy fellovik az uj szervereket meg eltelik par nap es lecseng a kezdeti laz, normalizalodni fog a helyzet remelem.
Az SCrol meg nem is beszelve. -
#559 Szinte minden héten megnézem a Poe2-es videód :) + még a Bf3-as TV rakétást okulásként :) -
#558 Bizony kicsi, de a jó játékok összehozzák az embereket :) -
#557 Szia Bufi, de rég láttalak már, milyen kicsi a világ. -
Scrab #556 Ez esetben visszamegyek én is a Miller-re legalább kipróbáltam egy olcsó fegyvert amiről aszittem jó lesz de gyakorlatban hibának bizonyult (Tsar-42, bár hi kicsit megnövelik a hőlátó hatótávolságát még lehet benne fantázia) -
#555 Miller -
#554 Az éjszaka feltelepítette magát a program, kipróbálni még nem volt időm.
Melyik szerverre próbálkozzak belépni, hogy ne egyedül rohangáljak legalább a kezdetek kezdetén? :)
-
#553 Nem hiszem hogy átmegyünk, hosszútávon mindig a top szerverek érik meg a legjobban, főleg ha pár hónap múlva kihullik az az ember mennyiség, ami ki is szokott mmmok-ban. Ráadásul most már vagyunk ha jól tudom 6-an és még jön pár ember. Arról nem is beszélve, hogy sc-t is költöttünk, ami instant kuka szerver váltásnál.
Este 9-10 körül toltuk, én nem éreztem zavaró lagot, inkább a kifagyás és a sok bug az irritáló. Remélhetőleg normalizálódik a héten a dolog.
Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk a miller szerveren, tr oldalon, a jammers outfitbe. -
Scrab #552 EU szerverek közül Miller, Woodman túlbépesedett, viszont ott vannak az elit és tápok játékosok karakterei, tehát tuti nem szűnik meg egy jódarabig, viszont alggzik mint az állat. A többi tegnap nyílt így még előre kár bármit is állítani róluk, de egyelőre nincs lagg.
Én pl a Cobalt-on indítok újra egy TR karit, nem tudom, hogy átt-e jönnek azok akik a milleren indítottak egy TR outfitot. Mondjuk én egyelőre certet fogok farmolni, hogy legyen egy normális sniperem. -
#551 üdv, most telepítettem a játékot :)
Néhány kezdőknek való jó tanácsot elfogadnék. Pl hol játszotok ti?
melyik szerverre menjek? A szerver karkater párosítást látom, de a három közül melyiket válasszam?
Melyik szerver a leglagmentesebb?
Az előttem szóló alapján most kipróbálom cobalton amég nem kapok választ :) -
Scrab #550 azt hiszem én is települök a cobaltra, értelmesebb neve van és a táposok nagyrésze már millin és woodin horgonyoz. pápá 270 cert -
#549 cobalt meg high pop es lagmentesnek tunik, en ott csinaltam vanu-t, amig miller kiderul oroklag marad vagy javul majd.. -
#548 " Aki napi 2 órát játszik annak lehet több mint egy fél év is kell, hogy megvegye a jobb fegyvereket, ha csak egy szerveren játszik."
Ezt természetesen úgy értettem, hogy ha nem fizet semmit és csak ingyenesen kapható cert-ekből vesz. -
#547 Hellosztok
Jelenleg akkor ezek az EU szerverek vannak:
Woodman
Miller
Ceres
Cobalt
Lithcorp
Mallory(pár percel azelőtt indult mielőtt elkezdtem írni a hsz-t)
Nekem van a Ceres egy NC-m
Milleren Vanu
Woodmanon Terran
Jelenleg ilyen késői órában viszonylag könnyű bejutni a woodmanra és a millerre, de 5-6 fele 15 perc várakozás minimum volt és ezt nem nagyon hiszem, hogy jobb lesz. Amúgy ma Ceresen játszottam és ott jó volt.
Én azt fontolgatom, hogy törlöm inkább a karaktereimet woodmanon és milleren.
Ami e mellett szól:
-Hosszú várakozási idő.
-Sok premium/vásárlós játékos erősebb fegyverekkel. Én már játszok egy ideje és nekem az a véleményem , hogy sok esetben nagyságrendekkel!!! jobbak a drágán vásárolható felszerelések. Amiket persze a pénzesek megvettek. Aki napi 2 órát játszik annak lehet több mint egy fél év is kell, hogy megvegye a jobb fegyvereket, ha csak egy szerveren játszik.
Ami ez ellen szól:
-Elnéptelenedés veszélye. Eddig csúcs időben nem volt hiány a többi szerveren sem, volt ott is sorban állás. És később elképzelhető, hogy lesz karakter transzfer, mondjuk lehet pénzért.
-Később lehetségesnek tartom, hogy ha több kontinens lesz akkor több embert felengednek egy szerverre. Mert szerintem valójában minden kontinens egy szerver shard, külön gép.
Még megnézem holnap, hogy lesz, de majdnem biztos, hogy otthagyom a 2 első szerót.
Mindegy aki hasonló dolgon gondolkodna annak ezt a karakter-szerver párosítást javaslom:
NC - CERES
TR - COBALT
VS - LITHCORP
-
#546 A lag elegge furcsa volt azert. Amikor beleptem jatszhatatlan volt annyira, hogy egy terminalt kb 15seccel kesobb nyitott meg mint nyomtam, aztan szepen elkezdett javulni. Mikozben masoknak ugyan ugy laggolt.
Bizom benne h szepen lassan fejlodnek azert ilyen teren. -
#545 K*rva jó játék,7 gigányi error g25.
Nehogymár egy HD3870X2 ne legyen elég neki. -
#544 Woodman és Miller teljesen lagzizik, szerintem ezt mára hagyom is.
De hova tűnt a 65% saját+35% csapat XP bónusz 700 SC/hét-ért? Nem mintha hiányozna, csak érdekes. -
#543 hat, ellent kel modnjak 500as sor garantalja mai napon a hiper lagot..szal jobb ha mashol probalkoznak az emberek amig nem normalizalodik a helyzet... -
Zero 7th #542 Ezt visszavonnám, abból a szempontból, hogy azt hittem, hogy a nagy terület miatt kicsit lassabb lesz a játékmenet, mint a BFben. De nem, ez Quake. -
#541 Ha a SonySiebenék tovább faszkodnak még, akkor lehet lesz tört szerver Steam változathoz. -
philodox #540 Ingyenes.
Az pedig ne rettentsen el senkit, hogy 500-nál is hosszabb a várólista, negyed óra alatt leketyeg. Csak legyél ott, amikor belépsz, nehogy pár perc után kivágjon inaktivitás miatt! :) -
steweee #539 egész jó, érdekelne. van tört szerver is vagy ingyenes esetleg ? -
#538 /whisper snomag hello -
hundani99 #537 Hogy tudok rád irnin ? -
hundani99 #536 hogy hivnak a játékban? -
#535 van egy mini squad most TR oldalon, aki akar csatlakozni uzenjen ram es meghivom.. kicsit lagos, de legalabb csinalunk valamit :D -
Zero 7th #534 Na végre sikerült játszanom, Woodmanen, NC oldalon (csak azért, hogy ha esetleg Milleren csatlakoznék hozzátok TR oldalon). Egészen fasza, nem csalódtam, nagyjából azt hozza, amit vártam. -
hundani99 #533 Hát a bétában nekem is volt egy pár levegöben futo ember de van 2 medium eu ,meg egy high szoval tudnánk hova menni ha akarnánk.