A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • philodox
    VS és NC eu outfitek?

NC oldalon a legkomolyabb, nagyjából makulátlan hírnévnek a Mercenarys örvend, ez viszont egy kifejezetten elitista társaság - nem a szó rossz értelmében, egyszerűen jó képességű játékosaik voltak/vannak, akik összedolgoznak, nem kell senkire várni, nem kell semmit kétszer mondani - sokszor egyszer sem, mert átlátják a helyzetet és teszik a dolgukat.

Ezt most a Merc-ről írtam, de a korábban felsorolt outfitekre általában igaz, legalábbis a kemény magra. Az én outfitem, az Outcasters pl. mindig is kifejezetten népes volt, 0 napos kezdőtől PS1 béta óta játszó veteránokig voltak tagok. Mindig voltak újoncok, tanítgattuk, képeztük őket, türelmesek voltunk, ha kellett akár egy tucat ember is várt a lemradató egyre. A kemény mag viszont a fenti Mercenerysnek is méltó ellenfele volt egyéni és csapatszinten is. Soha nem volt egyértelmű egy-egy barlang sorsa, csak épp az ő teljesítményük mindig a toppon volt, addig nálunk soha nem lehetett borítékolni, hogy aznap mire leszünk képesek... :)

NC oldalon még tudok a Blue Lionsról ők is nagy létszámmal dolgoztak, nem görcsöltek rá a dolgokra. Ha NC-t kezdenék, én őket keresném.

VS oldalon viszont nem jut eszembe senki... Nem mintha nem lennének ott is kiváló csapatok, csak hát a memóriám... :)