A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Sir Quno Jedi
    Köszi az infót!

Nemigazán kötök bele gyanúsan erősekbe. Sima kispondrók is elég jól bírják a találatokat (csipából is). Valahogy csak nem deglenek meg. Egy az egy ellen mindig én veszítek, akkor is, ha én szúrom ki előbb, nodepláne háttal áll és én kezdem el sorozni, úgy hogy az még észre sem vett.

Mind1, mert inkább a rakétavetőt használom, tank ugyanis van dögivel, hihetetlen milyen mennyiségben képesek felgyűlni. Csak ugye olyan zárótüzet nyomnak területre, hogy nehéz pár másodpercnél tovább életben maradni az épületekben. Persze mikor mi támadtunk ugyanezt csináltuk, vicces volt :D.

Én amúgy jobban szeretem a gépesített haderőt, így ha lehet, mindig viszek valami páncélozott okosságot. Ha kezd kikészülni és nincs hova menekülni, akkor megyek tovább gyalog, de ez mindjárt dupla élet.

Helioson a lázadóké már kb. minden, szal. Vanunak lenni nem életbiztosítás. Éjfélre már egy-két hexnyi területünk maradt, na akkor átmentünk ellentámadásba (valakik megunták és kifostak egy irdatlan harckocsioszlopot, amihez én is becsatlakoztam, hamár), az igen szép lett. Hajnalra már miénk volt a terep negyede, sőt több, mert a terranokat megtépáztuk erősen, a lázadóké meg a felső fele. Nem volt rossz. Végére már br 5 lettem.

Mostmár azért javulgat a kill/death ratio-m, de gyalogosan egylövéses vagyok mindenkinek kb. (sőt gyakran a sajátjaink lőnek le) Páncélosban megizzadnak azért velem rendesen.

Kérdésem:
    Light assaulttal mit lehet csinálni a páncélosokkal?!