Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amúgy jó játék, hatalmas csatákkal csak hatalmas gépigény kell neki vagy szerintem még van hová optimalizálni..
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Késõ este vagyok fent általában, és a TS-t max. hallgatni tudom!
Jah: CptSkull be lehet még lépni a klánba? Mert feleslegesen nem zavarnék senkit az üzeneteimmel ha már érvényét vesztette a dolog esetleg másik szerveren vagytok. Woodman-en megfogyatkozott a Vanu...
input lagot érzem nagyobbnak a nagy peccs óta, de még nem túl zavaró
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
MEnnyire javult a nagy patch óta a játék?
Fõleg a villogás érdekelne, rémesen zavar.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Melyikkel lehet hatékonyan repkedni?
Eléggé elszomorít az ügyetlenkedés ...
Köszi az értékes infókat!
Nyomom a B-t de semmi! 😞
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Terran gyorsabban fejlõdik?
Mert amióta Milleren ezt választottam és kb 3 órát játszottam hihetetlen csatákban vehettem részt és gyorsabban léptem szintet!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha az európai prosieben-es verziót töltöd le, akkor csak euróban tudsz vásárolni, már ha akarsz.
Ha a planetside2.com-os-t akkor dollárban tudsz fizetni, ami jelenleg kedvezõbb.
Szerverválasztás és játék szempontjából teljesen mindegy melyiket klienst válaszod.
2 lehetõséget kínál.
Vagy csak a szerver kiválasztásnál van a sebességnek szerepe.
Netkapcsolódásra gondolok!
Illetve magyaroknak melyik szerver ajánlott?
Az említettek szerint, a loading képernyõn jelzett egyik tipp azt írja, hogy
a capture pointoknál a gyorsítást segítõ emberek száma megegyezõ arányban növeli a foglalás sebességét (tehát minden további ember utáni ugyannyi +x%-kal lesz gyorsabb a foglalás, nem pedig egy után +x%, másik után meg +1,2x%, stb).
Ez alapján merül fel a kérdés, hogy ezen arányok miatt egyetlen ember vajon mennyire befolyásolja az alaphelyzethez képest a foglalást (ha egyáltalán befolyásolja). Egyébként ahogy ti is írtátok, valóban befolyásolja).
Ha meg úgy vesszük, hogy 1 emberrel a ratio 1:2, akkor meg 6 embernél ugye 6/7 lenne, de ez ugye nem így van ingame.
Ha csak 1 valaki áll ott, akkor mi történik? A szorzó akkor 1x-es, vagyis úgy töltõdik, mintha nem állna ott senki (leglassabban), vagy van valamilyen bónusz?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vagy én nem tudom átmenteni az "emberkémet"?
De vortekkel azért nem annyira nehéz gyorsan leszedni egy repcsit. Ha jól célzol akkor 2-3 másodperc az egész.
A figura iszonyatos sebesseggel cikazott kozottunk, csak loni allt meg, mert aimbotja gondolom nem volt.