Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jason: Hallod Te tudod mekkorák a mapok? Ha arra ráhúznának egy BF3 szintû textúracsomagot akkor nem lenne az a gép amin elfutna rendesen.
Kuldj uzenetet Krinyonak, Snomagnak, vagy FreddyHawknak, ok majd Jammert csinalnak beloled!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

JaSoN HuNTeR
Medium?????Highon szerinem nagyon ronda a grafikája, vagyis a Texturák....
Amúgy jó játék, hatalmas csatákkal csak hatalmas gépigény kell neki vagy szerintem még van hová optimalizálni..

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Milleren vagyok Terran oldalon.
Van aki bevenne a csapatába?
Késõ este vagyok fent általában, és a TS-t max. hallgatni tudom!
Akinek lagfest van annak 2 dolgot ajánlok: 1. A látótávolság levétele. Nálam ezren van, és vígan megy mediumon 30 fps-el (ez a minimum) egy 5770-es fut alatta, és 4GB ram támogatja meg egy I5-ös 3,2 GhZ-s proci. Asszem még a füstöt feljebb veszem mert a smoke grenade füstje ahogy kinéz :S Nagyon tud zavarni mivel light-al vagyok. Ja, és a második: Ne vegyétek fel maxra 😊 Mediumon is szép a game.
Jah: CptSkull be lehet még lépni a klánba? Mert feleslegesen nem zavarnék senkit az üzeneteimmel ha már érvényét vesztette a dolog esetleg másik szerveren vagytok. Woodman-en megfogyatkozott a Vanu...
ma többen is panaszkodtak, érdekes nálam semmi lag nem volt
input lagot érzem nagyobbnak a nagy peccs óta, de még nem túl zavaró

JaSoN HuNTeR
jó játék lenne hogyha nem akadna ennyire. Akkora lagfest van.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nekem a patch elott egyszer sem fordult elo, utana volt egyszer.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem fordult elõ a villogás nálam a patch óta, elõtte gyakori volt. Most vettem észre, hogy említetted.

stabilabb lett és kb 10-el több lett fps nagyából.

Cobra.
A 8-i patch óta jó nálam.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kérdés:
MEnnyire javult a nagy patch óta a játék?
Fõleg a villogás érdekelne, rémesen zavar.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Egérrel meg billentyûvel sokkal könnyebb, hidd el. Nem tudja normálisan kezelni a játék a joy-t. Egy pár nap és megszokod, elõször nekem is katasztrófa volt 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tudtok javasolni joystickot?
Melyikkel lehet hatékonyan repkedni?
Eléggé elszomorít az ügyetlenkedés ...
kifli
ha nem publikusban van, akkor nem látod, amúgy a squad ablaknál be lehet pipálni, hogy csak azokat mutassa, amiben outfited tagjai, vagy barátaid vannak.
Kezdõ kérdés: Ha valakit felvettem ismerõsnek és látom, hogy online, meg lehet tudni, hogy melyik squad-ban van? Vagy nem is mindegyik squad publikus?

Áhhá!
Köszi az értékes infókat!
Van még egy fontos tényezõ a sunderernél : a minimapon látni fogsz nagy köröket ,amelyek azt jelzik, hogy más sunderer van a környéken. Ezeknek a zónájába már nem fogsz tudni új sunderert deployolni. Keresned kell egy másik helyet neki.

Nem eleg megvenni, be is kell tenni a megfelelo slotba.

Hát ez az, megvettem és semmi!
Én is hülyén néztem napokig, amíg rá nem jöttem, hogy a kezdeti pár órás tutorial cert lejárta után 50 certért véglegesen is meg kell venni a jármû ezen képességét.

Miért nem tudom a surrendert "letalpalni"?
Nyomom a B-t de semmi! 😞
MaskimXul
Érdekes, nekem meg még pár ezer másik embernek tökéletesen mûködik.
Cobra.
Vársz amíg kijön egy patch, amivel kijavítják, amit 2 hete elszúrtak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Letöltöttem a játékot, de amikor el akarom indítani a Launcherbõl akkor bejön középre a kis kép, ott van kb. 5 percig, aztán lefagy az egész gép. Tapasztalt valaki ilyesmit? Van rá megoldás? <#wilting>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én Cobalton játszok, eddig egyszer volt olyan, hogy sor volt, de az is csak fél percig tartott. Nálunk általában 30% alá egyik oldal sem megy, mindig meg is lepõdök, hogyan sikerül így megtartani az egyensúlyt a szerveren.

Bocs a dupla hsz-ért de már késõn jutott eszembe. Azt akarom kérdezni, hogy high populációs szerón elõfordul sokszor, hogy várni kell? Pl kliens kiírja, hogy 456. vagy a sorban. Anno ezért választottam medium popos szervert, de néha kicsit kevesen vannak legalábbis vanu oldalon. Most is 25-38-37% volt a populáció, és nem sok játékost láttam, bár tény, hogy inkább este aktívkodnak a srácok, és eddig nemigen volt problémám a népességgel de mostanában mintha kicsit kihaltabb lenne a szerver. Ha át lehet majd vinni a karikat egy másikra az jó lesz. Akkor ezt nem törlöm ki mert már 14-es.
Ja meg a legutóbbi patch óta több xp-t kapsz.
😄 Közben én is rájöttem, hogy errõl lehet szó!
MaskimXul
Az fejlõdik gyorsabban, aki hihetetlen csatákban vesz részt 😉
Köszönöm a válaszokat!
Terran gyorsabban fejlõdik?
Mert amióta Milleren ezt választottam és kb 3 órát játszottam hihetetlen csatákban vehettem részt és gyorsabban léptem szintet!
Hy! Youtube-on Magnus Deus jó tutorialokat csinált. Egészen az irányítástól kezdve a bázisfoglaláson át a Sunderer használatáig. "Planetside 2 tutorial magyar" erre keress rá, és egybõl kidobja. Kb 8 videója van plusz 2 a heavy fegyverekrõl mert fegyverbemutatókat is csinál. Bár én magamtól jöttem rá mindenre, azért megnéztem õket. De ezek a KriszHD tipusú gyerekek nagyon fel tudnak idegelni... Akkor játszik elõször a játékkal, és bemutatja nekünk az elsõ benyomásait. Minek? Mert valaki inkább megnéz egy ilyen videót minthogy letöltse, és kipróbálja majd a saját tapasztalatai alapján alkosson véleményt? Ki az aki más véleménye alapján ítél meg egy játékot? Az ilyen videókat törölni kéne onnan, a gyereket meg jól megverni mert akkora baromságokat mondd ok nélkül... Nem találkozott ellenféllel a drágám -.-" no comment.
Hello! Most akadtam a játékra és olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg valami magyar nevû leírás vagy tutorial vagy marad a hivatalos tutorial?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Van szerepe.
Ha az európai prosieben-es verziót töltöd le, akkor csak euróban tudsz vásárolni, már ha akarsz.
Ha a planetside2.com-os-t akkor dollárban tudsz fizetni, ami jelenleg kedvezõbb.

Szerverválasztás és játék szempontjából teljesen mindegy melyiket klienst válaszod.
kifli
bannerba van link ki hol játszik, ajánlom figyelmedbe!
Számít honnan töltöttem le a játékot?
2 lehetõséget kínál.
Vagy csak a szerver kiválasztásnál van a sebességnek szerepe.
Netkapcsolódásra gondolok!
Illetve magyaroknak melyik szerver ajánlott?
Meg mindig nem teljesen ertem a gondod. Mindenki mondjuk 5 szazalekponttal noveli a foglalasi sebesseget. Kalap.

Ezekkel mind tisztában vagyok, ahogy írtam is.

Az említettek szerint, a loading képernyõn jelzett egyik tipp azt írja, hogy
a capture pointoknál a gyorsítást segítõ emberek száma megegyezõ arányban növeli a foglalás sebességét (tehát minden további ember utáni ugyannyi +x%-kal lesz gyorsabb a foglalás, nem pedig egy után +x%, másik után meg +1,2x%, stb).

Ez alapján merül fel a kérdés, hogy ezen arányok miatt egyetlen ember vajon mennyire befolyásolja az alaphelyzethez képest a foglalást (ha egyáltalán befolyásolja). Egyébként ahogy ti is írtátok, valóban befolyásolja).

Mi van? Az ugye megvan, hogy a 6/6 nem egy matematikai muveletet jelent, csak annyit, hogy a maximalis 6 helybol 6 foglalt. A ratio pedig egyszeruen aranyt jelent, vagyis a tobb ember aranyosan tobbet gyorsit , de ez 1 emberrol nem ad informaciot.

MaskimXul
Elképzelésem sincs, hogy mirõl beszélsz. Ha senki nem áll a ponton, akkor nagyon lassan megy. Ha 1 ember áll rajta, akkor kicsit gyorsabban. Ha 2, akkor még gyorsabban, stb..
Ez így van, viszont loadingnál azt a szót használja, hogy "ratio" és max 6:6-ot ír, tehát az 1:1 ezek alapján nem adna bónuszt, ugyanis ennek az alapsebességnek, illetve az 1 embernek is kell lennie. Hm...
Ha meg úgy vesszük, hogy 1 emberrel a ratio 1:2, akkor meg 6 embernél ugye 6/7 lenne, de ez ugye nem így van ingame.

MaskimXul
Minél többen, annál gyorsabban. 1 több mint 0, tehát gyorsabban megy.
A loading screen azt írja, hogy a capture point annál gyorsabban töltõdik, minél többen állnak mellette (ezt ugye mindenki tudja).
Ha csak 1 valaki áll ott, akkor mi történik? A szorzó akkor 1x-es, vagyis úgy töltõdik, mintha nem állna ott senki (leglassabban), vagy van valamilyen bónusz?

Legújabb király bug, a moszkítómat be lockolja a nagy büdös semmi és úgy marad, és folyamatosan sebzõdik még a warpgate-ben is 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MaskimXul
Nem tudod átmenteni. Még nem, majd elvileg pár hónap múlva.
Minden szerveren újból elsõ szintrõl kell kezdeni?
Vagy én nem tudom átmenteni az "emberkémet"?
MaskimXul
Ja, és a páncél az ellen nem véd. Csak AA meg kézifegyver sebzést csökkenti.
MaskimXul
Ja, az csak a bugos lockon warning hang. Amikor befognak akkor néha van hang, néha nincs. Így csak azt látod, hogy hirtelen lemegy a hp-d vagy felére, ha több rakéta jön utánad akkor meg egybõl meghalsz.
De vortekkel azért nem annyira nehéz gyorsan leszedni egy repcsit. Ha jól célzol akkor 2-3 másodperc az egész.
Hujj, valamelyik nap lattam egy cheatert(Vagy o volt Flash unokaja.).
A figura iszonyatos sebesseggel cikazott kozottunk, csak loni allt meg, mert aimbotja gondolom nem volt.