A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Lemming
    Egyelőre vélemény:
    Alapvetően pozitív. Warpgate rota már kellett a sok sírás miatt, és _mintha_ jobban futna.

Térkép változások nekem annyira nem tetszettek, zavaró a sok kis robbanás de láthatóbb mint a passzív villogás.
    Még mindig nincs igazi infó arról, hogy mennyi szövetséges van egy adott területen, így simán be lehet nézni 1-1 jónak ígérkező védelmet.

SMG-t nem próbáltam, annyira nem izgat.
    Mintha lockos AT okosabban állna célra, távolra már egész életképes mondjuk egy hegyen kempelő magrider ellen. (Tudom buta aki ebbe belehal, de 2 tiszta killem volt ilyenek ellen, a többit csoportosan vadásztuk le.)

Apotolni jóval nehezebb, már nem csak annyi, hogy végigklikkelem a hegyoldalt és világítanak a sniperek. Így most kevesebb is a spotolás, cserébe a hasznossága is nagyobb így.

XP változás érdekes, egyelőre úgy érzem _mintha_ összességében kevesebb jönne, viszont jópofa mikor egy killstrakes, régóta huncutkodó embert nyírsz ki, öltem embert aki 300+ xp-t ért (60% bonus mellett nekem 500 feletti xp-t jelentett).

Amitől viszont szomorú vagyok az a színezés. Csak egyben lehet kezelni a brigádokat, így ha hagyom kéknek a haveri unitokat akkor a hp csíkok is kékek, ami nehezen látható. Ha zöldre állítom akkor meg olyan mintha mindenki squadban lenne. Bár extrázás de ilyen apróságokat is állítgatnék, ha már kitalálták hogy színezzenek az emberek.
    Nyilván megszokható amúgy, de fura egyelőre. :)

Neccesebb viszont, hogy eddig heti 1szer láttam a villogós fps dropos hibát, most egyből login után ez volt, és most is azért hagytam abba mert bebugzott.