Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Repüléshez ti mit használtok ? egér,bill,joystick ?
A Milleren TR outfit van, és szerintem ide gyertek

sziasztok!

Miller-n van NC-outfit?
ja és outfit-hez csak "premium"-osként lehet csatlakozni?

elõre is köszi...

PS2:RichieTri

Ceresen meg mi ez a TR többlet, itt játszik TB?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na most már csak azt kéne eldönteni melyik karakterre áljak rá végleg mert nem egyszerû gyûjteni a pontokat. Woodman NC vagy Miller TR? <#zavart1>
Milyenek közösség szempontból?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Cobra.
Milyen oprendszer, milyen kártya, milyen driver. Ezek nélkül szerinted honnan tudjuk mi a gond?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

denevérember
Srácok,haveromnak a játék indításánál g25-ös hibakódot ír ki... Nincsen gyenge gépe,valakinek valami ötlet? Külföldi fórumokon próbálkoztam de semmi értelmeset nem találtam...

In space no one can hear you scream.

nem 1 honapponta lehet 1szer lehet1 cucot egy másikat robálhatsz ki 8 óránként

Egy dolgot csak egyszer, ugy emlekszem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

És 8 óra múlva kipróbálhatod megunt ugyanazt?
(köszia válaszokat mindenkitõl ^^)

Most nagyon hülyének érzem magam <#idiota>
Nagyon jó hogy errõl nem ír sehol a játék de jobb késõbb megtudni mint soha :D
Majd tuti kipróbálok pár cuccot az fix.

MaskimXul
Nyomod a fegyveren az unlockot, és legalul lesz egy kék csík, trial. Azt kiválasztod és 30 percig, vagy amíg meg nem halsz, használhatod a fegyvert ingyen. Utána 8 óráig nem lehet mást kipróbálni.
Megnyomod az Unlock gombot, es a kepernyo aljan talalsz egy "try" gombot. Fel oraig hasznalhatod.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Semmi baj! Utana majd a dumbfire mod fog hianyozni.

Trialban?

Valami olyasmi, de azert en kezdokent azt mondom, nehany fegyver kiegeszito nagyon hasznos tud lenni. A fegyvereket meg lehet probalgatni trial-ban, mielott koltesz rajuk, bar a jatek altal adott informaciok egy kalap hajitofat sem ernek.

10 es megvagyok nagyrész heavyzem és a Lock On-os raksiket tervezem elsõnek kilockolni. Nagyon zavar hogy irányítatlan és más védelem jármûvel ellen nem nagyon van. De gondoltam megkérdem a tapasztaltabbak véleményét is.

MaskimXul
Ha kezdõ vagy, akkor ne költs semmire. Ismerd meg elõbb a játékot, találd ki, melyik class a kedvenced vagy melyik jármûvet használod szívesen.
Addig szépen gyûjtögesd a pontokat és ne vegyél semmit. Amikor eléred a 10-es rangot vagy 1000 CP-t, addigra már nagyjából képben leszel és tudni fogod, mire érdemes költeni.
Kezdõknek valami tanács merre induljanak el mire költsük a pontokat kezdetben?

denevérember
Srácok,havernak ezt írja ki a game indításkor,pedig nincs elavult gépe.

Game error 25
Malfunction: Gameerror. DefaultMessage

Unánna néztem külföldi fórumokon de nagyrészt azt ajánlották,vegyen új videókártyát... Biztos nincs más megoldás?

stardate
Itt találsz infót a mienkrõl:
http://jammers.csubi.eu/

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

denevérember
Helló! Érdeklõdnék,hogy a magyar játékosok melyik szerveren vannak,és hogy van e valami kis közösség akikhez lehetne e csatlakozni. (2 napja töltöttem le a játékot szóval bocsi ha hülyeséget kérdeztem :)

Köszi elõre is a válaszokat,üdv D.

a 12 es kellrá nekem az jött be és avval azért van változás legalábbis kellene elnni már a 10esel is

M77-B sniper rifle-hez vettem APS(10x) távcsövet. Rákattolok berakja az optic részbe de a távcsõ ugyan olyan marad.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hát az attachment be kell berakni de mekkora távcsövet vettél?

Amúgy vettem egy új távcsövet a fegyveremre, de hiába rakom fel, nem változik semmi. Hogyan kell? Loadoutban kiválasztom a fegyvert -> change attachments -> rárakom de semmi nem változik respawn után sem. Bocs a sok láma kérdésért de chaten nem válaszolnak normálisan vagy egyáltalán sehogy.

Ramot úgyis akartam már venni, a monitorom nekem "sajnos" fullhd.

Ugyanilyen videókártyám van 8 giga rammal és egy i5-3570-s. Minden maxon és tömegben sem érzek lassulást bár fps mérõt nem néztem.
Tehát ram és proci. (mivel csak 17 colos a monitorom, így 1400x900-ban játszom, szóval ezen a vidókártya még tuti jó.)

Alt+F, vagy Ctrl+F. A jobb also sarokba kiirja az fps-t, meg azt is, mi korlatozza. Nekem CPU szokta, pedig egy i5 2500K-m van.

Tényleg csak két magot használ a játék a prociban?
Én jelenleg low-medium beállításokkal kb 30 fps-t kapok, highon már kezd képregény szerû lenni. i3-2100 proci, hd 6770 1gb, 4 giga ram van jelenleg. Mit érdemes esetleg fejleszteni, hogy jobban fusson?

Snomag
csak semmi buzulas

Ki az aki a terran oldalon játszik de nem a miller szerveren? mert beszélnék a vezetõkkel 1 fontos dologról

Krinyo
Mármint céklalére ;)

Snomag
Freddynek meg Draviernek az teljesen jo :D

Ha veletlen engem latsz (ami most kb masfel hetig nehezen elkepzelheto sajnos) akkor hivj meg egy sorre es mar elo is leptetlek :D

Mi a pontos eljaras, mert egy "\whisper Vegyel fel geco!" nem biztos, hogy megfelelo? <#idiota>

Egyelore ha jatszom, valahogy folyton az EOTS, vagy a FU tarsulathoz keveredek. Egyszer lattam keresztulrohanni egy taget viselo figurat.

Snomag
Az Admirálisok!

Szia MaRee, a Milleren a legnagyobb terran alakulat magyar viszonlyatban a Jammers. Akik fel tudnak venni :

Dravier
Snomag
FreddyHawk

MaskimXul
Settings/general/invert vertical fly
Miller szerveren Terranoknál kit keressek klán ügyben?

Valamint nem lehet invertelni az egeret aircraftnál, tehát ha lefele húzom felfele repüljön, ne fordítva?

A bio lab-os közelharci szituációkra értettem amikor lõ 90 terrán 50 vanu ellen és akkor még ott van a hátuk mögött 2 chaingun. Amikor be capmelnek
a fel portálókhoz az is elõny a számukra.
Krinyo
Helyzetfüggõ. Ha támadás alatt van egy torony és te ki tudsz rohanni a sarkon a sundyjukhoz felpörögve, 200-as rekesszel, leszedhetsz vagy 5 embert is, még ha lõnek is. Nagyon hasznos, de korlátozott helyzetekben.

Chaingun. Ám ajánlani? Ohoho szeretnéd, hogy ne tudjon megölni téged a tr heavy mi? :D Bármelyik fegyver jobb mint a chaingun, hosszú a felpörgési ideje, szór mint ha kötelezõ lenne. Betaban jó volt, azóta szörnyû. :) Bizonyos szituációkban jól jön, ha pld. az ellenség hülye és nem fordul meg, vagy Maxok ellen közelharcban jó mert megeszi a max armort. De, hogy ajánlanám egy Tr-nek? Isten ments. MSV-R, vagy Carv S meg a többit annál inkább :D

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Igen van Woodman-on Vanu outfit.
Klán név:Slume proferre.

Ha jelentkezni szeretnél keresd õket:
Aerensiniac
GrizlieHUN
HappyWeapons
Közel harcra mini gun (Nem tudom mi a pontos neve) de nagyon OP.
Minden Jammers TAG ma 19:30 esamir mindenki

Krinyo
Sõt, skydock egy bázis. Kérdezd dravit :D

Jahogy minden oldalnak más fegyverei vannak. Naba..ki. Vanu volnék akkor :D Hundani: Kösz a tippeket.
MSR-v ha olyat qakarsz mint az alap de az alap is jo, ha meg távolra szeretsz löni akkor tmg javaslom de inkább probáld ki mindet a trialban

kifli
tr oldalon hevy assaulthoz mi a jó fegyver?
MaskimXul
Õk ilyen vörös ûrnácik, azért beszélnek teljesen másról :)