1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • MaskimXul
    Így megy ez, aki elégedett a játékkal az nem fórumozik, inkább játszik. Ezért tűnik úgy, hogy a fórumon mindenki csak panaszkodik.
  • philodox
    Persze, az ingyenjétkosok haszna mellett a blogomon is, meg az IPON bemutató cikke alatt is hosszan érveltem. Valóban szükség van mindenkire.

Picsogás alatt meg azt a hisztis hozzáállást értettem, ami a fórumokról lejön néha. Semmi konstruktivitás, csak a vagdalkozás, szar, elbaszták, miért nem úgy peccselnek, mint más... És többé felé se néznek ennek a foshalomnak... Namármost, mire fel ez a hangnem? Vesztett valamit?

Igazából senki ne picsogjon, aki tenni is akar valamit, az ossza meg a meglátásait, tegyen alá CPU-GPU-memória-hőmérséklet grafikonokat, írja meg a konfigját, küldje el a dxdiag fájlt, indítson játékon belül support ticketet, írja le, hogy pontosan mit lát... vagy csak várjon csendben egy hetet. De ez a hiszti... ez hihetetlen.
  • Ry0K3N
    Ha egy ingyenjátékos játszik, tetszik nekim majd azt látja hogy épül le a játék patchről patchre. Fizetni fog a későbbiekben mikor már eljut arra szintre hogy meg akarja gyorsítani a fejlődést? Nem nem nagyon fog már :)
    De aki továbbra is látja a haladást 90% megfontolja a későbbiekben hogy fizessen e és valószínüleg fog. Ez a folyamat meg a fejlesztőkön múlik nem pedig a free játékoson.
  • 37lz55
    tulajdonképpen igazad van, csak eddig nem ezt "minőséget" szoktuk meg a fejlesztőktől
    bár nem nekem szól, de "ingyenjátékos ne csipogjon kijelentésed" az butaság mert nélkülük nem működne ez a modell
  • MaskimXul
  • philodox
    A patchet nagyon sokan szidják, két ok miatt. Az első a teljesítmény látványos romlása, a másik a rosszul beállított apró módosítások. Hisztis szűzkurvák sírják tele a fórumokat, drámáznak, hogy végleg felhagynak az egésszel... nevetséges.

Ha a SOE 100 emberrel teszteli 100 különböző gépen a teljesítényt, akkor sem fogja megközelíteni azt, amikor több ezer ember több ezer külnböző gépen szabadul rá a játékra. Persze lehetne nyilvános tesztszerver, de az nem írtaná aki a probléma gyökerét, legfeljebb a támadások élét venné el egy kicsit. Ingyenjátékos amúgy se picsogjon! Akinek meg épp volt egy 500 SC-s XP-boostja, és most nem tudja kihasználni, az indítson egy support ticketet, egy srác pl. visszakapta az 500 creditet.

Ahogy a teljesítmény látványosan javult a béta óta (most meg látványosan visszaesett), szerintem rövid időn belül javulni fog, de egyszerűen muszáj "élesben tesztelni", mert a valódi körülményeket máshogy nem tudják szimulálni.

Aztán ott van a patch-nek a kevésbé védhető része, spl. egy szoba a crownban, ahova be lehet esni, de csak a light assault tud kijönni, vagy a tankok ágyúi nem sebeztek, stb. Ezen megint pillanatok alatt lehet állítani, ha már kibukott, ezen hisztizni megint csak nagyfokú éretlenségre utal. Hozzányúltak, elbaszták, majd kijavítják. Jelentsd a bugot, a többi nem rajtad múlik.

Tekintve, hogy más MMOFPS nincs a piacon, pár napot igazán lehetne adni a játéknak, hogy magára találjon. A magam részéről addig is játszok, ahogy tudok, ha másért nem hát azért, hogy ennyivel is több adata legyen a fejlesztőknek...
  • Nagydög
    Szerintem valamit felreertettel.
  • SuLtAN17
    Azt írja, hogy 93%-a az elérhető maxnak, amim van (65 azt hiszem), és 100 kellene egy új fegyverhez, de ahogy nézem 70, egyelőre a max elérhető csak azért kérdezem :)
  • dregnarr1 #1324
    Azt ne mondd, hogy maxolva vagy:D Nekem kurva lassan jön, alig van 250-em.
  • SuLtAN17
    Szevasztok!
    A certain point tárolhatósága, hogy mennyim lehet maximum a battle rank-al emelkedik vagy ehhez is kell valami real life lovés boost?:)
  • Krinyo
    Egy hónap kihagyás után nekem tetszenek az újdonságok, főleg a heavy fegyver hangja lett iszonyú izmos. Összességében kiforrottabb lett a játék, leszámítva néhány dolgot.
  • 37lz55
    lett helyette max bug
    szarabb ez egész mint tegap
    egyátalán hogy rakhatták ezt fel a szerverekre...
    vagy már a DICE csinálja peccseket nekik...
  • denevérember
    Köszönöm mindenki segítségét! Továbbítani fogom az ötleteket! :)
  • philodox
    Nekem a prociba épített videóvezérlővel egész jól elfutogat (lebutítva persze, de így sem nevezném rondának), igaz, az specifikációja szerinte directx 10.1-es. Soha nem is visít, hogy gond lenne ezzel. (A metro2033 mindig ezzel kezdi, de az is fut.)

• Lemming
    A PS2 fórumot elnézve 3870 "nem elég", nem fog rajta menni. 4850 a minimum. -> Tényleg, nézzed nyugodtan megfele. NV8600 vagy ATi 4850. Ami amúgy sima bullshit, mert 8600-at 3870 úgy otthagyja, hogy még!
    Még 3870 x2 "se elég". (Logikusnak tűnő magyarázat amúgy annyi lenne, hogy a 4800 széria valamit másként tud mint a 3800 és nem futna rajta mert kell az a + feature.)

Szvsz hardcode. Jéták megnézi gépben mi van letárolva / megkérdezi és error.
    Ha meg tudod oldani valahogy, hogy a géped másnak lássa/hazudja, menni fog, talán :)
    (Én nem szórakoztam még ilyesmivel, de 1-2 éve egy monitor para kapcsán láttam leírókat. Egyébként a gép megkérdezi a GPU-t, hogy mi az azonosítója és abból legózza ki. Hogy ez most registryben van tárolva, vagy átbindzsizhető-e, azt nem tudom.)
  • Cobra.
    Azon elvileg mennie kellene, még ha döcögve is. Kijött a 13.1 Legacy driver, próbálja meg azzal, ha azzal se megy, akkor esetleg egy régebbi, pl 2011 végi driverrel nézze meg.
  • denevérember
    Nem egy mai kártya az tény,de PS2 leszámítva mai játékokat visz még neki,optimális grafikai beállításokkal. + Rá kerestem erre a hibakódra külföldi fórumokon is és 1001 ember küszködik vele,hol régi hol a legújabb videókártyákkal.
  • denevérember
    HD 3870 ultimate a legújabb driverrel, win7 64bit .
  • Cobra.
    #1237 -re válaszoltál már?
  • denevérember
    A G25-ös hibakódra még semmi?
  • FreddyHawk
    Megjötte egy patch fél órával ezelőtt, javította a tank bugot.
    SuperBowl van, és mégis foglalkoznak a játékkal. Ez így jó.
  • Amok71
    Update előtt hol CPU hol GPU volt a szűk keresztmetszet, tegnap mindig a CPU és 1-2 másodpercenként le-le esett az FPS 50-60 ról 10-re. De volt, hogy folyamatosan ment. (i5-760 + 650Ti)
  • denevérember
    Na,én is leupdateltem ma napközben,hála istennek nem jelentkeztek az fps-esések,ugyan úgy megy a játék mind üres,mind háborús zónában. Egyedüli zavaró tényező hogy "laggolnak" a társaim... Hol mellettem vannak hol 10m arrébb pedig nincs baj a netemmel (nem töltök játék közben vagy ilyesmi..) remélem jön majd valami hotfix mert ez így elég zavaró... + A videókártya problémák továbbra is felmerülnek 1-1 haveromnál... Hiba üzenettel nem indul el nekik egyáltalán a játék pedig a gépigényük megvan hozzá... :/
  • Ry0K3N
    Nyomtam egy verify integrity of game cache erre megint szedhetem le a 7 gigát...
    Felbelövöm magam komolyan
  • Ry0K3N
    Hát ez csodálatos most nekem el sem indul befagy loadingnál :D
  • Cobra.
    Nálam fél perccel a belogolás után villog a kép és beakad a játék 1 fps-re. Pedig se a cpu, se a gpu nem megy 100%-on. Előtte high grafikán ment 30+ fps-sel, most levettem mediumra, de úgy is ugyanaz van.
  • srichie
    amit kérdeztél a játék chat-ban a tank lövedékről...először minden oké volt nálam aztán spawn-oltam egy lightning-t és láss csodát -csak bumm volt meg torkolattűz,de lövedék nem-
    egyébként szerintem ha kicsit jobban odafigyeltek volna még jobb lett volna a játék, de így a sok pozitívumot elnyomják az apró hibák.
  • 37lz55
    szépet fejlődött vissza a játék... az egy dolog hogy a magrider csiga lassú lett, megértem a nerfet kirinyálták
    de így elbaszni a netkódot, + folyamatos mikrolag van
    medic kitet még mindig nem lehet visszatölteni
    félóránként szétesik villog a kép
    szombat du alig vannak a szerveren, 4000 pont/h-ért nem szaladgálok körbe körbe mint a mérgezett egér
    pause a game..
  • FreddyHawk
    A találat regisztrációkkal komoly baj van, legyen szó akár kézifegyver, akár tank lövedékről, minden 3-ik elveszik az űrben.
  • Lemming
    Egyelőre vélemény:
    Alapvetően pozitív. Warpgate rota már kellett a sok sírás miatt, és _mintha_ jobban futna.

Térkép változások nekem annyira nem tetszettek, zavaró a sok kis robbanás de láthatóbb mint a passzív villogás.
    Még mindig nincs igazi infó arról, hogy mennyi szövetséges van egy adott területen, így simán be lehet nézni 1-1 jónak ígérkező védelmet.

SMG-t nem próbáltam, annyira nem izgat.
    Mintha lockos AT okosabban állna célra, távolra már egész életképes mondjuk egy hegyen kempelő magrider ellen. (Tudom buta aki ebbe belehal, de 2 tiszta killem volt ilyenek ellen, a többit csoportosan vadásztuk le.)

Apotolni jóval nehezebb, már nem csak annyi, hogy végigklikkelem a hegyoldalt és világítanak a sniperek. Így most kevesebb is a spotolás, cserébe a hasznossága is nagyobb így.

XP változás érdekes, egyelőre úgy érzem _mintha_ összességében kevesebb jönne, viszont jópofa mikor egy killstrakes, régóta huncutkodó embert nyírsz ki, öltem embert aki 300+ xp-t ért (60% bonus mellett nekem 500 feletti xp-t jelentett).

Amitől viszont szomorú vagyok az a színezés. Csak egyben lehet kezelni a brigádokat, így ha hagyom kéknek a haveri unitokat akkor a hp csíkok is kékek, ami nehezen látható. Ha zöldre állítom akkor meg olyan mintha mindenki squadban lenne. Bár extrázás de ilyen apróságokat is állítgatnék, ha már kitalálták hogy színezzenek az emberek.
    Nyilván megszokható amúgy, de fura egyelőre. :)

Neccesebb viszont, hogy eddig heti 1szer láttam a villogós fps dropos hibát, most egyből login után ez volt, és most is azért hagytam abba mert bebugzott.
  • ktm99
    Ez nem gameplay, de eddig nálam símán futott a játék, most helyenként akad. Ingame chatet olvasva más is tapasztalt ilyet.
  • dregnarr1 #1301
    Átláthatóbb a térkép, meg régóta élő ellenfelekért több xp jár, illetve a spawnpontokhoz építettek csak védők által használható alagutakat, amikkel ki tudnak menni az épületből anélkül, hogy szétlőnék őket... szóval baserape csökkent.
  • Ry0K3N
    Valaki valami játékbeli összefoglalót tudna mondani mi változott saját tapasztalat alapján? Nekem sajnos még tölti nincs túl gyors netem :(
  • berlinboy6329
    A fórumon eddig elég bíztató dolgokat mondanak a patchról.
  • Ry0K3N
    Ja be kéne jelentkezni...
    Hülye rendszer...
  • Ry0K3N
    Nekem nem updatel semmit a launcher :/
  • srichie
    jah.
    leszedett 4GB-t, de még a szerverekkel szarakodnak...
  • 37lz55
    jó nagy update van...
  • hundani99
    A Jammers nél mindig van ha kevesen vagyunk akkor is
  • srichie
    lesz ma este vmi offenzíva?