A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • philodox
    Én megvettem a terran nehézfegyverek közül a Mini Chaingunt (főként nosztalgiából a PS1 után). Kicsit zavaró, hogy idő kell a csövek felpörgetéséhez, utána viszont brutális. Ha viszont a nyakadba ugrik az ellenség, vagy meglep a sarok mögül kifordulva, akkor reszeltek...

A másik. Nem gondoltam, hogy a drága station cash-t egyszer még camo-ra költöm, de láttam egy videót, ami meggyőzött, hogy érdemes. "giraffe camo overpowered" keresésre szerintem feljön, keressetek rá, tanulságos.

A szín nagyon hasonlít az NC alap ruházatához (páncélzat nélkül), tehát elsőre nem fogják fel, hogy nem barátkozni jösz. Kis szerencsével simán közéjük, mögéjük lehet gyalogolni egy-egy "állóháborús" helyszínen, a lényeg az,hogy a heavy ne kapcsolja be a pajzsot, meg ha lehet, ne is lövöldözz feléjük, míg ott nem vagy. Ha viszont közéjük értél, mehet a gránát, hátulról a fejlövés, ki lehet tárazni a CARV 100-as tárját, és ezt akár többször is el lehet játszani ugyanazon a helyszínen. Szemét, de működik. MAX-ra, járműre nmem érdemes tenni, ezeknek a sziluettje sokkal árulkodóbb, a fegyver skin is felesleges, infilre is minek (?). Marad a heavy, engi, medic, light assualt, ez tehát 200 sc legfeljebb, nem is kerül sokba.