Cef#33
"Ne mondja nekem senki, hogy a rakétagyártó cégek nem veszítettek ezzel egy csomó pénzt."
Csak azok, amelyek az űrsikló alkatrészeit és indítórakétáit kezelték. A többi rakétagyártó nyugodtan el volt.
"Az 1% védelmet azért írtam mert az eddigi esetek alapján akármi történik az űrsiklóval szinte azonnal halálra van ítélve rajta mindenki. "
Szerintem meg elég szép teljesítmény, hogy 134 űrrepülésből, csak 2 végződött katasztrófával és 1 majdnem. Persze a 135. még fent van. Egyszerűen megnézték, hogy mekkora esélye van egy újabb katasztrófának és hogy mennyibe kerülne egy mentőrendszer kifejlesztése és üzemeltetése. És arra jutottak, hogy a baleset esélye annyira kicsi, hogy nem ér meg ekkora befektetést. Az, hogy ez jó döntés volt-e vagy nem, az már más kérdés. De az eddigiek alapján jó döntés volt. Persze utólag könnyű okosnak lenni.
"Persze ha van mentőkapszula akkor is álltak volna pár évig de még sem kellett volna zárt koporsós temetéseket tartani."
Lehetséges. Attól függ, hogy a mentőkapszula mely repülési fázisokban lett volna használható. A Challenger esetében a légkörbe való belépéskor.
"Hiszen elhagyni csak addig lehet amíg a földön van!! Röhej!!"
Meg az űrben, meg a levegőben.