• Amergin
    Nem boldogul velük az usa és nem óhajtják elfogadni a zusa "értékrendet", immár 10 éve. Ehhez nem kell link. Ennek az ellenkezőjéhez viszont te sem tudsz linket adni. Hoppá. Bizonyítsad LINK-kel, hogy szeretik a zusát Sok sikert hozzá!
    Semmi nem menti fel az amcsikat és semmi nem magyarázza meg ezt az igazságtalan megszállást, akár miről "papolnak" az ajatollahok. Azért van a szájuk... egyébként:LINK???
    Bin Laden (akinek semmi köze nem volt 9/11-hez, hiszen független hatóság, pl. bíróság ezt nem mondhatta ki az amcsik jóvoltából, akik kivégezték) pedig ha emlékeim nem csalnak PAKISZTÁNBAN lőtték le és nem Afganisztánban. Akkor most a zusa megszállja Pakisztánt is? He-he-he
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=8OyUoGUV7b8]Arról pedig, hogy Izraeli fiatalok is "örömködtek" miközben a tornyok ledőltek[/URL] már ne is beszéljünk...
    Egyébként pedig, hogy a pattanásos seggű, agymosott dagadék "usa állampogárok" most éppen vért akarnak azt leszarom, méghozzá magasról és én emiatt nem küldenék oda magyar HONvédeket meghalni. Persze lehet, hogy az ott "hősi halált halt" szerencsétlenek családtagjai ezt másképp látják...talán megkérdezhetnéd őket, hogy mi a véleményük

-Ugye kedveském örülni teccik, hogy a fia agyvelejét szétloccsantotta egy gránát és csak darabokban tudtuk összeguberálni?
    Ugye megnyugtatja a tudat, hogy az ottlétüknek bizony VAN oka és hogy a szabadság, az emberiesség és a demokrácia oltárán áldozta föl az életét?

-Persze, kedveském bár egy picit szomorú vagyok, de tisztában vagyok vele, hogy ők OTT védik meg Magyarországot és tudom, hogy ezt az áldozatot meg kellett hozni...

Maaargit! Nooormális???