Auto_Club_Revolution.png
  • Alexease
    Evekig indultam bajnoksag(ok)ban, volt amikor rendszeresen heti 2-3 futam (darabja 3-4 oras idotoltes!). Es persze ezekre (ahogy Csige is irta) azert meg gyakorolni is kell:)
    Egy-egy futam nem csak hosszu (1-2 ora), izgalmas, elvezetes, hanem stresszes is, mert van benne feleloseg, masok versenyet nem jo erzes tonkretenni.
    Lehet hogy valaki 5-10 orat gyakorolt arra az 1 futamra, megszervezte az idejet, „felretette” a csaladot, gyereket, es ha valaki a keves gyakorlas vagy faradtsag miatt kipockoli az elso fel oraban, az eleg kellemetlen.

A lenyeg, mostanaban se idom, se kedvem, se hangulatom az ilyen felkeszulest igenylo versenyekhez;) Nem szivesen vallalom be, mert tudom, nem tudok normalisan rakeszulni.

Pedig ott az iRacing, azzal barmikor mehetnek korrekt futamokat (bele sem merek gondolni, mennyi penz van benne, osszes auto, osszes palya, tobbeves elofizetes).

Ami miatt az ACR-rel probalkozom, az hogy mindigis szerettem volna egy ilyen vagy hasonlo instant, egyszeru, gyors online-os autos cuccot, amibe foleg szeriaautok vannak, megfejelve a hozzatartozo koritessel (tunning, festegetes, gyujtogetes stb.).

De eddig, az igenyek kielegitese miatt, elegge egyszerusitve voltak az autokezelesek az ilyen programokban:) Es akkor finoman fogalmaztam:)
    Ebben mar eleri azt a szintet, ami engem erdekel, erdemes vele foglalkozni. Bar vannak meg hianyok, amelyeket mar tobbszor leirtam:DDD

Ha beleteszik azt a nehany hianyzo dolgot (ami nelkul sajnos nekem nem nagyon mukodik a dolog:P), akkor maradok hosszutavon.