1291
-
#822 az a baj velem ,hogy az ilyen állítgatásokba sosem "mertem" belekezdeni:)
hiába van meg a Raceon netre nem merészkedtem vele:D -
#821 Nem vacak az, elfogadnam, egyszeruen szeriaban nagy, nehez, 4WD, de ezt kompenzalva elege nyomatekos es eros. Lecsupaszitva, uj gumikkal, fekekkel es felfuggesztessel eleg utos cucc.
Alap, hogy minnel nagyobb es erosebb az auto, annal pontosabban kell vezetni: sokkal nagyobbat buntet az elfekezes es a tulkormanyzas.
Mivel mindenkinek kicsit mas a vezetesi stilusa, es ebben a programban semmit nem lehet allitani („gyari” adatok vannak, vagy inkabb a keszitok izlese:P), igy itt hozza kell szokni, ki kell tapasztalni autonkent, melyik mit szeret;)
Ha lehetne minimalisan allitani a diffi zarasokat, a kormanyzasi szoget, es swaybar-t/trackbar-t elol es hatul, azzal teljesen at lehetne hangolni az auto(kat)t.
En altalaban alulkormanyzott beallitasokat es setupokat csinalok (mondjuk nem itt:P), azzal pontosabban tudok menni, jobban szeretem nagyobb ivben raforditani az autokat, sulypontathelyezessel.
-
CamelX #820 Írásod alapján a probléma oka talán a speed sensitivity. Vagy arra gondolsz hogy túlkormányzódik? -
#819 értem, az instant, az valóban igaz. így érthető a dolog. én se tudnék tesztelni, kombinálni, variálni, setupot csinálni, így könnyen lehet, hogy maradok itt. Tetszik, de ha a kormány gyakorlása közben szaggat egyet, már a falban vagyok. Illetve a sebességérzékeny kormányzás hiánya is egy fekete pont.
Remélem, azért majd kialakul, a reménykedés és a várakozás a szakterületem -
#818 Én beruháztam az egyik starter pack-ba.
A benne foglalt összegből vettem egy Nissan R34 GTR Nismo-t.
De egyáltalán nem kanyarodik.
DE ez most szó szerint értendő. 20KM/h-val még csak csak bevehetőek a kanyarok, de amúgy nem.
Miért van az, hogy az összes autós játékban ennyire vacak az R34?
-
audi s8 #817 Szia! Megfogalmaztad a választ. A Race07 egész jó. LFS meg profi. -
CamelX #816 Sziasztok! Sorry hogy egy nem játékhoz fűződő kérdéssel állok elő, csak holnap tervezek belevágni a játékba és 1 hete olvasgatom kb. a fórumot. Csak nem bírom kérdés nélkül hagyni, hogy tulajdonképpen mi a probléma a Race07-el? Tudtommal egy egész jó szimulátor, amihez nem kell vérszimulátoros véna :) nem oltásból kérdeztem, de jobbat nem tudok a kategóriájából, mert a LFS és az iRacing már tényleg az advanced pro kategória. rFactor-al meg annyira vegyesek érzéseim, hogy még odáig se jutottam soha, hogy megfogalmazzam mit gondolok róla konkrétan -
paj01 #815 Hat ez az "online" versenyzés eléggé gatya. Bejoinolok a kis alap Corsammal, direkt azonos class-ú versenyt nezek aztan azt látom, hogy 5ből 3 autó állva hagy a rajtnál...Spaban 1-2 ember elszall az eau rouge ban de mire az egyenes végére érek utol ér:D Teljesen szétszakad a mezőny nincs kivel versenyezni csak egyedül körözgetek. Ha azonos classt álítok, miért találkozom tuningolt autokkal?Nagyon nagy a különbség és szétcseszi az egészet. -
#814 Evekig indultam bajnoksag(ok)ban, volt amikor rendszeresen heti 2-3 futam (darabja 3-4 oras idotoltes!). Es persze ezekre (ahogy Csige is irta) azert meg gyakorolni is kell:)
Egy-egy futam nem csak hosszu (1-2 ora), izgalmas, elvezetes, hanem stresszes is, mert van benne feleloseg, masok versenyet nem jo erzes tonkretenni.
Lehet hogy valaki 5-10 orat gyakorolt arra az 1 futamra, megszervezte az idejet, „felretette” a csaladot, gyereket, es ha valaki a keves gyakorlas vagy faradtsag miatt kipockoli az elso fel oraban, az eleg kellemetlen.
A lenyeg, mostanaban se idom, se kedvem, se hangulatom az ilyen felkeszulest igenylo versenyekhez;) Nem szivesen vallalom be, mert tudom, nem tudok normalisan rakeszulni.
Pedig ott az iRacing, azzal barmikor mehetnek korrekt futamokat (bele sem merek gondolni, mennyi penz van benne, osszes auto, osszes palya, tobbeves elofizetes).
Ami miatt az ACR-rel probalkozom, az hogy mindigis szerettem volna egy ilyen vagy hasonlo instant, egyszeru, gyors online-os autos cuccot, amibe foleg szeriaautok vannak, megfejelve a hozzatartozo koritessel (tunning, festegetes, gyujtogetes stb.).
De eddig, az igenyek kielegitese miatt, elegge egyszerusitve voltak az autokezelesek az ilyen programokban:) Es akkor finoman fogalmaztam:)
Ebben mar eleri azt a szintet, ami engem erdekel, erdemes vele foglalkozni. Bar vannak meg hianyok, amelyeket mar tobbszor leirtam:DDD
Ha beleteszik azt a nehany hianyzo dolgot (ami nelkul sajnos nekem nem nagyon mukodik a dolog:P), akkor maradok hosszutavon.
-
#813 ekkora különbésg? ezt nem tudtam, azt hittem, elég jónak számít nemzetközi szinten is, én eddig legalábbis marhára élveztem a race07-et amíg fasza volt a kormányom (2010 nyaráig volt jó). Rákeresgélek azért mindegyikre, amit írtál, bár hallottam mindről pár szót korábban. Atzán ki tudja: lehet, hogy tényleg hosszú távon itt maradok, a társaságban sokakat már a játékok szintjén mérve régóta ismerek, ami sokat számít. Most viszont lecsukódik a szemem, az is sokat számít, jó éjt! -
#812 Ahhoz, hogy elindulj egy ilyen bajnokságba fixen rá kell érned hetente adott időpontban. Nem tudom, hogy alex hogy van vele de én pl változóan dolgozom. Van,hogy este van hogy reggel.
Azt javaslom, a Simbin-t meg kerüld el amíg meg mem jelenik a GTR3... A többi játékuk pont az a kategória, hogy ha már az a szint kell akkor inkább netKar PRO-LFS-rFactor2-iRacing... Ezektől csak nagyon kicsit marad el, de az nagyon nagyon kijön a vezetési élményben. Pl iR-ben iRcers.hu ad 3 hónapot ingyen. -
#811 Az "áldoznék rá" kategóriába férnék bele, és az nem ez a játék lenne,hanem a race07-es bajnokságok. Az iracing, meg LFS biztosan magas lenne. Amit te írsz, az több, mint az "áldoznék rá", az tuti. Azt tudom, hogy neekm esélyem se volt az utóbbi időben áldozni rá, és ha most lesz , akkor megteszem, de nem tudom, hogy az ACR le-e. alexease azért rejtélyes nekem, mert áldozna rá, de mégse teszi, vagy én nem is tudom, olyan rejtélyes Én ezzel az alsó kategóriás kormánnyal is beszáguldanék a gtr-masters.hu-ra, és akkor áldoztam rá egy kicsit. Nem kell megtennem a tényleg szükséges 2-300 kört, kevesebb is elég a jó szórakozáshoz talán. Erre kérdezek rá, hogy aki áldozna és többet várna kicsivel, bárki is az, bárkik is azaok, miért nem a Race 07-tel mennek, amihez nem kell messzire mennünk, van magyar bajnokság idén is. -
#810 Ha egy komolyabb szimes bajnokságban (A race07 meg hasonló Simbimes mókák messze vannak onnan, na nem a bajnokságban szereplők miatt hanem a játék miatt) szeretnél menni, az úgy kezdődik, hogy alsó hangon 3-400 kör a setup készítés a versenyek között. Ha esetleg kunyerálsz setet, ami nem könnyű mert mindenki félti a sajátját de ha ad is lehet nem illik hozzád, akkor is 200 kör, hogy tökéletesen megismerd a pályát és tizeden belüli kört menjél egymás után többször, miközben spórolsz a gumival mindezt nagyon maxon a határon, különben nagyon hátul végzel. (Kivéve ha nem vagy Kiss Norbi, Weber Gabi szinten).
Na ha ez megvan akkor jön az, hogy egyetlen hiba és a fent leírt több száz körös meló nem ért semmit. nulla, vége, köv verseny. De nem is kell hibáznod, lehet 400 kör gyakás után 500 méter után valaki kilök. köv. verseny.
Ennek megvan a hangulata, olyan szintű adrenalint ad, az hogy nagyon maxon kell menni, hiba nélkül, hogy a világ egyik legjobb érzése számomra. De már így 30 felett, nincs erre energia. Robot, kiscsalád, pínzkeresés.
Legnagyobb élményem iRacingben egy futamon mentem Dale Enhardt Juniorral, és a leggyorsabb köröm jobb volt az övénél, előttem ment én meg szélárnyék oválon, szóval ez besegített, de tökkmindegy, nagyon örültem, egész héten csak mosolyogtam... Vagy amikor LFS-ben csak pár tizedre vagy Kiss Norbitól (Szerintem ő gyorsabb mint Michelisz Norbi, de ez most nem is lényeges), ezek jó érzések, de rengeteget kell értük tenni. Párkapcsolatban nem is nagyon megy mát ez a szint. -
#809 Miért nem indulsz bajnokságban, ha többre vágsz? Én azért bohóckodok itt, és 2010 aug. óta a NFS Worldben, mert majdnem belerokkantunk a svájci frankba. Addig single playerből néztem a nagyokat, és figyeltem az időiket és a komoly bajnokságokat. Ha lesz egy kis plusz lóvém a jövő hónapban, azaz "áldoznék rá", büdös kurva Isten, hogy a race07 lenne vagy bővítménye vagy valami. ha te annyira áldoznál rá meg szeretnél, meg vágynál komolyabb menetekre, akkor miért nem mész a 20 000 éve kifinomultan, komoly szabályokkal működő bajnokságokba inkább? Sokan jöttek ide a Worldből, ízlelgetik a szimulátorozást, ez még nem is az, látjuk, de te itt többről írsz. Nem tudok kiigazodni rajtad. Miért játszod? Vagy ha csak kipróbálod, miért nem hasonlítod ahhoz, amit amúgy főállásban játszol? csak teszteled? ha lenne pénzem és mellé csak egy legalsó kategóriás logitech kormányom, akkor bizony szart se tesztelnék, hanem mennék a magyar bajnokságba. Rejtély vagy nekem, valami kiigazítást adj nekem légyszi. -
#808 Igazabol nem lepodtem meg:) Alapbol, mar a megjeleneskor, a jatek stilusa miatt kb. ilyesmire szamitottam.
De mivel ez nem annyira elgagyizott sinautozas mint az NFS es tarsai, igy erdekelne a dolog;) -
#807 Te nagyon belemelegedtel:)
Megertem, mert valoban jo lenne a dolog (vezetesi elmeny + rendszer), de engem meg nagyon frusztal a korites: szinte mindenki segitseggel, arkad hozzaallas, nincs cokcpit, nincs tukor(!!!!), rovid, szinte ertelmetlen versenyek.
Nekem meg nagyon tavolni, hogy erre aldozzak;)
Foleg tartalomert, ami engem nem is nagyon erdekel, es ertelmet sem latom.
De ha javitanak es potolnak a hianyossagokat, a programert szivesen fizetnek.
-
#806 persze, hogy gagyi emberektől hemzseg, nem értem a meglepődést -
#805 Ez annyira tipikus, gagyi arkad emberektol hemzseg az egesz:)
A nevet nem mondom az egyik joembernek (nem Magyar), szandekosan kilokdos, de utana lazan utolerem, mert hiaba a sok segitsege, kulsonezete, szamarvezetoje (amitol ez mar sokminden lesz, de nem autoverseny es autovezetes), menni azt nem tud;)
Raadasul, most lattam a trukkot;) Spa-ban, a buszmegalot max sebesseggel repulik/vagjak at, mert tobbet lehet vele nyerni, mint amennyi a buntetes.
Kb. 2-3 masodperccel volt elottem, levagta/atrepulte, lett belole 4-6 masodperc, de utana ugy sem tudott a vegen normalisan visszafordulni, igy csakmegnyertem:DDDD
De a start is erdekes volt. Meg az inditas elott, egy vagy ket auto kilotte magat, nehany autot kiforditott, fellokott, aztan meg nehany masodpercig repkedtek ideoda;) Vegig ottmarad 3-4 auto a celegyenesben akadalynak:P -
CortezK2 #804 Szerintem nem sokban különbözik az én Formula Force-omtól, így ránézésre ;) Ha ajándék volt, akkor meg főleg jó. Én egyszer szedtem szét a kormányt, lehet sokat volt a dobozban oldalára állítva, vagy fene tudja, de a kormányt elfordulva érzékelte a középső állást XD Kiderült, hogy a kormányrúd???? végén volt egy 1 centis bizbasz, az tekeredett el :O -
#803 Nekem is pont ilyen van, de sajnos nem tudom rendesen az asztalhoz csatlakoztatni, így billentyűvel játszok azóta is. Néha-néha előveszem, de aztán mindig visszakerül a dobozába. Pedig nagyon jó (lenne). -
adamatts #802 hehe vicces nagyon... :) de nem erre gondoltam -
tutika14 #801 Alt+f4 -
adamatts #800 a laggal mit lehet kezdeni srácok...? átlagon felüli netem van gépem is bírja de vmiért mindig belaggol a játék és így élvezhetetlen... :S
-
csiliboy #799 Üdv!
Nekem Logitech WingMan Formula Force GP van, és én sem tudok vele menni, pedig a Forma 1 tökéletesen megy vele :)
-
#798 Teljesen korrekt kis cuccnak néz ki, engem is megajándékozhatna valaki egyel. -
#797 ajándékba kapott logitech vibration feedback wheel a neve. tesztelem hamarosan race07-tel, hátha a kormány a szar, és nem pedig a játék... de szétszedtem a kormányt, modnjuk nem értek hozzá, leeht, hogy nem csináltam vele semmit, csak rosszabb lett, mint volt... nem vagyok műszakis, tesztelni kell, de érdekel, hogy másnak is van-e speed sensitive steering féle észrevétele -
CortezK2 #796 Egyébként, meg lehet tudni milyen kormánnyal nyomod? :P -
CortezK2 #795 Na ilyennel én se találkoztam :S Ezért írtam hogy jelenleg jobban megyek billentyűzettel, mint kormánnyal. Verseny közben se találkoztam ilyennel a menüben, meg a controller mappingnál is csak az elforgatás két szélső értékét engedi beállítani. -
CortezK2 #794 Szia! Azt a 220 megás ACR setupot szedeti le veled többször? Ha igen, akkor az nekem is volt egyel többször, mint kellett volna :P Meg kell csinálni 1 vagy 2 alap versenyt, hírtelen fingom sincs mi az elnevezése.. Azt hiszem rányomsz a Race Now gombra, és akkor kiírja, hogy előbb azt meg kell csinálni. Ha nem ez a gond, akkor viszont passz :) -
tutika14 #792 Biciklivel? -
tutika14 #790 És ha megvan mit csináljak vele??? jelöljem barátnak? menjek neki? Screenshot? :D
-
tutika14 #789 És hol kell keresni? versenyközben? :D -
#788 A kérdésre én nem tudom a választ, 1 hete játszom, ellenben nekem is van kérdésem:
A KORMÁNNYAL JÁTSZÓ JÁTÉKOSOKTÓL kérdezem, hogy a speed sensitive steering nevű jól ismert opciót hogyan alkalmazzák? A nagy sebességű kanyarokban elszállok a picsába, mert befordul a kerék, elfogy a tapadás, pedig nem kéne így lenni. A sebességérzékelős kormányzásos beállítást mind ismerjük, azt hogy hozzam elő itt, ha nincs külön ilyen lehetőség? -
kpadi1 #787 Sziasztok,az lenne a gondom hogy minden nap mikor belépek valami Race app miatt nem enged a versenybe,ezt valahol külön is le lehet tölteni? mert most kénytelen vagyok minden belépésnél letölteni ujra a teljes bétát,előre is kösz a segítséget -
adamatts #786 belépek feladatkezelőbe és error...-.-
de a versenycsinálás már jó kösz :) -
#785 Ez alap. Én azt csinálom, hogy én vagyok a host, max 3 fős futam 3-5 kör. Így 10-ből 9x, jó. -
adamatts #784 ez most jobban idegesítő mint a world... nekem lehet hogy bennem van a baj de belépek egy versenybe error vagy el sem indul mindenki mondja hogy menjünk már de semmi... -
#783 3–99 eveseknek talaltak ki a jatekot, egyszeru mint a bot, fel mesz az oldalra es korbenezel;) -
adamatts #782 valaki valami rövid leírást tudna adni a játékról?
-
adamatts #781 de úgy imádom hogy elkezd laggzani és utána error -.-