Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert ennel bonyolultabb a helyzet😉
A Holden es a Vauxhall ket kulon ceg, csak mindketto a GM-hez tartozik. Igy koltsegkimeles cimszoval, mindig is megosztottak a GM modelleket. A Vauxhall foleg Opel, a Holden-nek talan tobb sajat tipusa van, de ok meg sokat kavartak a Suzukival, Toyotaval, Daewoo/Chevy-vel.
A Holden es a Vauxhall ket kulon ceg, csak mindketto a GM-hez tartozik. Igy koltsegkimeles cimszoval, mindig is megosztottak a GM modelleket. A Vauxhall foleg Opel, a Holden-nek talan tobb sajat tipusa van, de ok meg sokat kavartak a Suzukival, Toyotaval, Daewoo/Chevy-vel.
Valoszinuleg. A netbook-ot nem erre talaltak ki. Valszeg DX9 hianyzik, de amugy sincs sok ertelme azon probalkozni.
nekem abban kéne a segítség, hogy tudom elõhívni a beállításokat, h teljes képernyõs legyen és a kormány beállítást is megcsinálhassam. A launcher autómatikusan belép, s semmi lehetõséget nem ad, webws felületen meg nem találtam ilyen opciót
hello!
az lenne a problémám, hogy letöltöttem a játékot és amikor indítaná a lancher a versenyt, kidob, hogy a windows nem tudja indítani. Lehet, hogy gyenge a netbookom? (1,6gigas proci, 1giga ram, 256mb grafikus, windows 7 ultimate)
a válaszokat elõre is köszi
az lenne a problémám, hogy letöltöttem a játékot és amikor indítaná a lancher a versenyt, kidob, hogy a windows nem tudja indítani. Lehet, hogy gyenge a netbookom? (1,6gigas proci, 1giga ram, 256mb grafikus, windows 7 ultimate)
a válaszokat elõre is köszi
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Nem véletlenül vártam a Vauxhallt, naná: szenzációs gép, alig várom ará a bodykiteket:
http://en.wikipedia.org/wiki/HSV_Clubsport
A vauxhall és a Holden ugyanaz a cég, csak brit és ausztrál piacra készít autókat.
http://en.wikipedia.org/wiki/HSV_Clubsport
A vauxhall és a Holden ugyanaz a cég, csak brit és ausztrál piacra készít autókat.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egyelõre hanyagolom a magyar acr oldalt, mert még használhatatlan a játék. Addig is csináltam facebúk oldalt, bár nem tudom minek. (aludni nem tudok, és valamit csinálni kellett így reggel 3-4 körül)
Facebook
Jo lett, amugy en is irtam nekik, a szmos felsorolast, szinte ugyanigy😉
„i crying for this game if dead...” <#idiota>#idiota>
„i crying for this game if dead...” <#idiota>#idiota>
Megint írtam nekik mert túl jó ez a game, hogy meghaljon. Ugye azt válaszolták az uccsóra, hogy állítsam be a tûzfalam.
(Sosem tanultam angolt suliban szóval ne röhögjetek ki)
Hello Themis,
I wrote, couple of times i swiched of my firewall. The problem not in my system. I talking about this problem with lot's of Hungarian players in the Hungarian biggest ACR forum. All player said, this game useless for online racing.
All friends said, they want to buy ebucks (me as well) because this game good for fun, but if the players a host for multiplayer, this is not working, not fun. Only making angry players. Lags, connection errors, host is out before the track loaded etc...
Another hungarian player wrote in the forum, his last 5 multiplayer race attempt:
1. Long loading, host is out (can't racing)
2. Big LAG, all players out in the first lap (can't playing)
3. Big Lag, all players out acr server disconnect... (can't play)
4. Same as third (can't play)
5. Same as first (can't play)
(all players said similar problems)
This is time wasting....
I just ask you: The eutecnyx plan, will providing dedicated servers or not?
(For the MMO games minimum requiments: Dedicated servers, two way: The developer provide, or relase the executable file for players, then they making a dedicated servers)
Please more proffesionalism, i crying for this game if dead...
(sorry for my bad english)
Best Regards,
(Sosem tanultam angolt suliban szóval ne röhögjetek ki)
Hello Themis,
I wrote, couple of times i swiched of my firewall. The problem not in my system. I talking about this problem with lot's of Hungarian players in the Hungarian biggest ACR forum. All player said, this game useless for online racing.
All friends said, they want to buy ebucks (me as well) because this game good for fun, but if the players a host for multiplayer, this is not working, not fun. Only making angry players. Lags, connection errors, host is out before the track loaded etc...
Another hungarian player wrote in the forum, his last 5 multiplayer race attempt:
1. Long loading, host is out (can't racing)
2. Big LAG, all players out in the first lap (can't playing)
3. Big Lag, all players out acr server disconnect... (can't play)
4. Same as third (can't play)
5. Same as first (can't play)
(all players said similar problems)
This is time wasting....
I just ask you: The eutecnyx plan, will providing dedicated servers or not?
(For the MMO games minimum requiments: Dedicated servers, two way: The developer provide, or relase the executable file for players, then they making a dedicated servers)
Please more proffesionalism, i crying for this game if dead...
(sorry for my bad english)
Best Regards,
Hát ja...
A sirokkó nagyon fasza kocsi, csak messzirõl el kell kerülni vele a rázóköveket.
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
már kifulloztam még is szar....
A VW alapbol nem tetszett, nem is hasznaltam. De sokkal nehezebb, mint az Opel, de lehet a felfuggesztes is mas alatta. De lehet bug vagy rossz (ACR) beallitas. A tunningja hol tart?
az opel is elsõ kerekes mégsem ilyen...
értem.... de már sikerült felborítanom... annyira libeg a kanyarban
Neked irtam a lobby chat-ben?😊
A VW nehezkes es „lassu”😉 Ha elemelkedik az egyik kereke, akkor teljesen normalis hogy felporog a motor.
A VW nehezkes es „lassu”😉 Ha elemelkedik az egyik kereke, akkor teljesen normalis hogy felporog a motor.
Nálatok a Scirocconak nem emelkedik el a kereke a kanyarba??? Nekem tök tehetetlen a kanyarokban.. .csak felordít a motor és nem bír gyorsítani....
(Segédletek nélkül megyek kéziváltóval)
(Segédletek nélkül megyek kéziváltóval)
röhej már 1 óra alatt sem sikerült elindulni egy normálkis versenyet XDDD Sig-in error... nem tölt be... leáll . megbassza magát tejszinen, eperrel a hátán..
Mivel itthon ragadtam ($#@^$@#!%#), mentem 5 teszt versenyt, es osszeirogattam az eredmenyt😉
1. hosszu toltes, a host kilepett
2. lag, mindenki leszakadt az elso korben
3. lag, mindenki leszakadt, acr server disconnect...
4. lag, mindenki leszakadt, acr server disconnect...
5. hosszu toltes, a host kilepett
A 2–4 versenyeken vegig tudtam menni egyedul, de ennyi erovel mehetek single is, az tokeletesen mukodik, es nem kell ennyit varni😊
1. hosszu toltes, a host kilepett
2. lag, mindenki leszakadt az elso korben
3. lag, mindenki leszakadt, acr server disconnect...
4. lag, mindenki leszakadt, acr server disconnect...
5. hosszu toltes, a host kilepett
A 2–4 versenyeken vegig tudtam menni egyedul, de ennyi erovel mehetek single is, az tokeletesen mukodik, es nem kell ennyit varni😊
Ha 2–3 percig nem tortenik semmi, nem erdemes varni, ALT-F4😊 Utana a task-managerben erdemes megnezni az ACR.EXE-t es Awesomium-okat, hogy ne maradjanak bent, mert akkor kesobb semmi sem indul es/vagy hibaj jelez.
Emlékszem amikor az NFS World-nek a nyílt Beta-ját próbáltam. Pontosan ugyanez a hiba volt nálam. Singleplayer megy, Multi kuka.....
Legalább neked mennek a versenyek. 1 órája beléptem újra és nem tok MP-t játszani mert belépek egy random MP-be, van 5 versenyzõ a lobby-ba, mindenki ready, elõjön a töltõképernyõ és onnantól semmi. Most konkrétan nyomtam egy képernyõmentést a jelenlegi állapotról. 30 perce ez a töltõképernyõ fut és nem csinál semmit.
Raadasul ezt a ket napot is beszivtam:/
Tegnap ugy volt, hogy egesznapra elmegyunk, erre extra szar ido volt. Ma meg jo ido van, de itthoni matatasaim vannak (de legalabb neha tudom piszkalni a gepet😛).
Most megyek es ossze olajozom magam, karburatort piszkalok...😊
Tegnap ugy volt, hogy egesznapra elmegyunk, erre extra szar ido volt. Ma meg jo ido van, de itthoni matatasaim vannak (de legalabb neha tudom piszkalni a gepet😛).
Most megyek es ossze olajozom magam, karburatort piszkalok...😊
A versenyek nagyresze lefut, foleg a leszakadasok, kilepesek a gyakoribbak, a teljes leallas, kifagyas ritka.
Ha valoban csak a „szerver” inditotol fugg a minoseg (nincs globalis szinkronizacios okorseg a tobbiek miatt), akkor erdemes (lenne) neha figyelni, felirni es/vagy bejelolni azokat akiknek a „szerveren” vegig ment 1-1 futam normalisan.
Nekem tegnap volt talan 4-5 egymastkoveto olyan futam, ahhol semmi extra nem tortent. Ha jol emlekszem NobiHun/ZsoltHun es/vagy hasonloak inditottak.
Ha valoban csak a „szerver” inditotol fugg a minoseg (nincs globalis szinkronizacios okorseg a tobbiek miatt), akkor erdemes (lenne) neha figyelni, felirni es/vagy bejelolni azokat akiknek a „szerveren” vegig ment 1-1 futam normalisan.
Nekem tegnap volt talan 4-5 egymastkoveto olyan futam, ahhol semmi extra nem tortent. Ha jol emlekszem NobiHun/ZsoltHun es/vagy hasonloak inditottak.
Igazabol hasznalhatatlan, talan ha 10-bol 1 verseny zarul tokeletesen (extra lag, szakadas nelkul). Amikor meg kivetelesen jo lenne, a mezony fele szetuti egymast az elso kanyarban😄DDDD
Lehetetlen normalisan elozni es vedekezni, mert nincsenek tukrok😉
Nem lehet normalian tamadni, mert ki tudja mikor lesz lag, es teleportal kozvetlen elem valaki😄
Folyamatos para van, mikor tolnak, loknek, szoritanak ki vagy oklelnek fel😊
Vagyis jo lenne a progi, de egyelore csak eros kopmromisszumokkal (es idegzsabaval) lehet hasznalni😄DDD
Lehetetlen normalisan elozni es vedekezni, mert nincsenek tukrok😉
Nem lehet normalian tamadni, mert ki tudja mikor lesz lag, es teleportal kozvetlen elem valaki😄
Folyamatos para van, mikor tolnak, loknek, szoritanak ki vagy oklelnek fel😊
Vagyis jo lenne a progi, de egyelore csak eros kopmromisszumokkal (es idegzsabaval) lehet hasznalni😄DDD
Igen ez a Race Pin nagyon nagy ötlet. Amúgy te azért tudsz nagyábból online játszani vagy neked is annyira sz@r mint nekem ?
Es tenyleg, az online mukodesen kivul (ami a lelke lenne😛), minden mas, a beta-t beleszamolva, megfeleloen/teljesen jol mukodik, jo otletek vannak, eleg osszetett kozossegi resz stb.
Ott van pl. a RacePin „gyujtogetes” (ha nem bugos😛), ami egyben szazalekos statisztika is. Latszik osszessegeben ki, mennyi, hol, miert tart, mit, hogyan csinal.
Pl. a zart beta-ban 10% felett volt a segitsegeket nem hasznalok szama, es hasonlo a no-help-es befejezett versenyek es gyozelmek.
Itt az open-ben, 7% a no help hasznalat, es 1–2%(!) a segitsegek nelkuli, manualis valto hasznalat.
De pl. csak 9% tudott ugy befejezni versenyt, hogy ne menjen neki valaminek😊))
Ott van pl. a RacePin „gyujtogetes” (ha nem bugos😛), ami egyben szazalekos statisztika is. Latszik osszessegeben ki, mennyi, hol, miert tart, mit, hogyan csinal.
Pl. a zart beta-ban 10% felett volt a segitsegeket nem hasznalok szama, es hasonlo a no-help-es befejezett versenyek es gyozelmek.
Itt az open-ben, 7% a no help hasznalat, es 1–2%(!) a segitsegek nelkuli, manualis valto hasznalat.
De pl. csak 9% tudott ugy befejezni versenyt, hogy ne menjen neki valaminek😊))
De hogy gondolják azt, hogy MMO-t saját szerverpark nélkül??? Vagy legalább adjanak lehetõséget, hogy a nép megoldja. De nem tudok bérelt szerón se szerót futtatni, mert nem adják ki hozzá a progit. Így meg használhatatlan.
Kb 1 hete nem volt olyan futamom ahol mindenki ott lett volna a versenyben....
Kb 1 hete nem volt olyan futamom ahol mindenki ott lett volna a versenyben....
Szerintem gozerovel fejlesztik a NASCAR-t (es meg ki tudja mit), es neha hozza piszkalnak ehhez is😉
Na válaszoltak a barmok a levelemre:
Azt mondják adjam hozzá kivételhez a tûzfalban a sz@rjukat. Kár, hogy megírtam nekik, hogy tûzfal kikapcsolt állapotában sem mûködik.
Dedikált szerverre semmit nem mondtak, tehát gondolom nem tervezik...
Amatõrök ezek, kár ezért a jó játékért.
Azt mondják adjam hozzá kivételhez a tûzfalban a sz@rjukat. Kár, hogy megírtam nekik, hogy tûzfal kikapcsolt állapotában sem mûködik.
Dedikált szerverre semmit nem mondtak, tehát gondolom nem tervezik...
Amatõrök ezek, kár ezért a jó játékért.
mondjuk eddig feszt utolsó voltam Rx7-el mert mindig driftelgetek XD
én nem tudom mivan ezzel... annyi a gond. hogy nem bírok a controller mapping ablakból...
Valakinek nincs PS1 vagy Ps2 karja? próbálja már meg h mivan.... már szét vet az ideg... Egyszerûen semmilyen módon nem tudok kilépni a beállítás után..... nyomom neki az x-et ezerrel. alt+f4 et akár mit semmi.. nem enged
Itt nem kell driftelni, itt palyaversenyek vannak😊
A kontroller beallitasok elvileg lokalba menti. Nincs valami konyvtar jogosultsag (Win7) vagy elnevezes problema (pl. ekezetes konyvtarnev)?
A kontroller beallitasok elvileg lokalba menti. Nincs valami konyvtar jogosultsag (Win7) vagy elnevezes problema (pl. ekezetes konyvtarnev)?
na most megkerestem a PS1 joystick-ot rádugtam a gépre és ugyanúgy meghal a controllel mapping ablak.... szval mindent betudok állítani csak nem bírok kilépni belõle csak feladatkezelõben ha leállítom a folyamatot... most mit a faszt csináljak ezzel a szarral??? Billentyûvel élvezhetetlen a játék. Se driftelni se semmit ne mtudok vele...
Köszönöm! : )
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
jobb oldalon alul a tálcádon van egy zöld kormány kerék. az a játék ikonja.. Rajta jobb gomb, és ott pedig control mapping
Hol tudom megváltoztatni az irányítás-t bill.-rõl game-pad ra?
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Neha jo lenne latni, hogy ha valaki indit egy „szervert”, kik vannak bent es milyen autoval. Mert van hogy barmilyen Class-szel be lehet lepni, de nem szivesen megyek be 2-3 kategoriaval nagyobb autoval (meg ha a full tunningot ugy ahogy kiegyenlitik oket, akkor sem). De van amikor max D-t irnak, de mindenki Opellel van bent. Sokszor ki-belepni nincs ido, mert az autovaltast neha percekig dolgozza fel a rendszeruk😄
Van turbo, de nem mindenbe pakolhato. A BMW-be mar igen, ott eleg utos, foleg magasabb fordulatokon, van amikor erdemes felgazon tartani kanyarban es/vagy feljebb valtani, mert azonnal kitekeri a hatuljat😉
A Forced induction... TEhát a turbó. Az még nincs a játékba vagy az Rx7-be nem rakható?
Nem tudom😊
A tartalmakat biztos hogy nem, legalabbis azokat, amelyeket megvasaroltak az emberek😊
De valszeg nem, mert ez mar veglegesnek tekintheto, mert mindenki szbadon elerheti, hasznalhatja, csak azert beta, mert meg erosen bugos es hianyos😄
De aztan kitalalhatjak megis, hogy torolnek mindent (kiveve a megvasarolt dolgokat), de abbol kaosz es lazadas lenne😊
A tartalmakat biztos hogy nem, legalabbis azokat, amelyeket megvasaroltak az emberek😊
De valszeg nem, mert ez mar veglegesnek tekintheto, mert mindenki szbadon elerheti, hasznalhatja, csak azert beta, mert meg erosen bugos es hianyos😄
De aztan kitalalhatjak megis, hogy torolnek mindent (kiveve a megvasarolt dolgokat), de abbol kaosz es lazadas lenne😊
amúgy amit most elérünk azt nem törlik ugye? az meg marad az 1.0 ás verzióra nem:?
Tényleg Hungaroring nem lesz berakva? XD
nem azért küzdöttem h aztán töröljem xDDD Hagyom így ahogy van 😄