Auto_Club_Revolution.png
  • tutuhawer #809
    Miért nem indulsz bajnokságban, ha többre vágsz? Én azért bohóckodok itt, és 2010 aug. óta a NFS Worldben, mert majdnem belerokkantunk a svájci frankba. Addig single playerből néztem a nagyokat, és figyeltem az időiket és a komoly bajnokságokat. Ha lesz egy kis plusz lóvém a jövő hónapban, azaz "áldoznék rá", büdös kurva Isten, hogy a race07 lenne vagy bővítménye vagy valami. ha te annyira áldoznál rá meg szeretnél, meg vágynál komolyabb menetekre, akkor miért nem mész a 20 000 éve kifinomultan, komoly szabályokkal működő bajnokságokba inkább? Sokan jöttek ide a Worldből, ízlelgetik a szimulátorozást, ez még nem is az, látjuk, de te itt többről írsz. Nem tudok kiigazodni rajtad. Miért játszod? Vagy ha csak kipróbálod, miért nem hasonlítod ahhoz, amit amúgy főállásban játszol? csak teszteled? ha lenne pénzem és mellé csak egy legalsó kategóriás logitech kormányom, akkor bizony szart se tesztelnék, hanem mennék a magyar bajnokságba. Rejtély vagy nekem, valami kiigazítást adj nekem légyszi.