Auto_Club_Revolution.png
  • Alexease
    Ebben sose lesz setup, nem is ide valo.

A tuning jo, teljesen jol erezheto mindegyik valtoztatas, meg korabban vegig tesztelgettem egyenkent oket;) De ertelme szinte nulla, mert tuningonkent a tizedekrol szolna, de a program nagyreszt az „ereszd el a hajam” masodpercekrol szol, az egyelotlen kezelesrol es az arkad jellegu versenystilusrol;)

De ott is megbukik a tuning, hogy amig elerem a kovetkezo szintet, es megkapom a hozzatartozo ingyenes autot, addig lazan osszejon annyi pont, hogy azonnal full-ra lehet tuningolni;)

Remelem komolyodik meg a program (fizika, kezeles, kormanyzas, ffb, beallitasok, cockpit, kuplung, serulesek), de foleg tolnak bele boven palyakat, mert ez igy nekem kicsit azert uncsi lesz;)
    Engem spec egyaltalan nem erdekel a festes, matricazas, optikai tuning, meg ingyen sem;)

Az autok meg talan erdekelnenek (ha lenne sok palya, talan meg penzert is), de mivel a zart beta-ban az osszes autot vegig tudtam tesztelni, igy tudom, hogy verseny szempontbol, kategoriankent nincs sok motivacio hogy masikat vasaroljak.
    Persze,van koztuk kulonbseg, eleg jol erezheto, de ahhoz vegyek valamit, meg a korabban leirt fizikai/beallitasi dolgok kellenenek, de foleg normalis cockpit nezet, tukrokkel, mert teljesen ertelmetlen masik autot terelgetni igy, motorhaztetorol, lokharitorol vagy az auto tetejerol:D