Auto Club Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok köszi. Ha értelmesebb lesz mint a world akkor paypalra megpróbálok utalni valahogy....
malter
megnéztem nincs sms csak kártya vagy paypal
Alexease
Nem probaltam meg fizetni, egyelore nem is tervezek, de szerintem csak bankkartya es/vagy Paypal.
ja hát mondjuk az még majd elválik 😊
Ez még egész tûrhetõ ár... És mivel lehet fizetni? SMS-el is lehet?
Alexease
A World-ot nem ismerem, de.

EB-pontokat lehet vasarolni, kulonfele csomagok vannak (2–50 Euro), minnel nagyobb, annal koltseghatekonyabb. Vannak, amelyhez plusz dolgokat is adnak (auto, festes, matrica stb.).

Atlagban 1 Euro-ert ~130 pontot adnak. 1 auto 100–2000 pont kozott van. A 29 autobol 3 1000 felett, 2 500–1000 kozott, 15 250–500 kozott, 9 pedig 250 alatt van. 1–1 festes, matrica, optika csomag darabja 20-200 kozott van.

Normalis hasznalatban nem veszes, kibirhato, de ha valaki az osszes autot szeretne, az egy kicsit huzos (~17000 E😎.

És amúgy a játékért ha fizetni akar valaki akkor az drága? Szabi? Worldhöz viszonyítva drága vagy olcsó?
Nor3i
Akkor elég lesz a large csomag amit vettem<#zavart1><#idiota>

Alexease
Az eddigis ment, csak jott valami update😛
Alexease
Versenyszempontbol az ingyen autokkal nincs nagy gond, lehet korlatozni a szintet es a hasznalhato autokat is. Fullra tunningolva oket (azt ingyen lehet), 1-2 kategoriaval feljebb is versenykepesek (mar ha azok nincsenek hasonloan fullra tunningolva;PPP).

Vagyis az alap autokon kivul, max a gyujtoszenvedely miatt van szukseg a tobbire😊))

Nor3i
elindult a szerver!<#eplus2>

Firerock
Érdekes képességeid vannak apukám...😄 Látni a hangokat...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ryder159
Igen, olyan szép lilás-zöldes színe van barackízzel és babapuki szaggal...<#idiota><#mf1>

Firerock
Szinesztézia?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ryder159
Igen nézegetem a videókat, a hangok nagyon tetszenek, az opelé eddig talán a legjobb amit láttam

Nor3i
szerintem korrekt!
Kis pénzért vehetsz autot/extrákat
a futamon szerzett credit ekért meg tuningolhatsz
mondjuk autot alapbol corsa-t kaptam tehát ez a free és csak pénzért vehetsz autot credit ért nem!

Ryder159

bboyatty
Akkor nem olyan vészes a helyzet mint amilyennek azt beállították. Na akkor most várom, hogy beléphessek, mert ismét megjött a kedvem hozzá.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ryder159
Ryder159
Na errõl beszélek. na meg ott a Gran Turismo5. Igaz az csak konzolra van, de 10.000ft a játék és ha jól tudom kb 1050 autó elérhetõ benne. És 16 fõs
online versenyek indíthatók.

Ryder159
Ha jobban belegondolok, nem is olyan nagy baj hogy fizetni kell a verdákért, ha a tuningot meg tudod venni(és nem csak a legalját). Ez az egy nagy baja van a World-nek is. Ha akarsz egy jó verdát a 20€ csomag nem elég mert még a tuningot is meg kell venned bele, mert a versenyek már jóformán semmit sem adnak. Tehát ha a tuning megvehetõ CR pontokért (vagy mit is használnak itt) akkor szerintem jól van ez így.
Ingyen senki se várjon semmit. Egy játékot nem 2 órás feladat megírni.
A fejlesztéshez felhasznált eszközöket, a fejlesztõket, a szervereket, a licenszeket és még sok már egyéb "apróságot" ki kell fizetniük. Ezt megértem. De szerintem ez a játék így nem sokáig fog mûködni, mert ilyen árak mellett az ember inkább megvesz egy dobozost (pl. rFactor, vagy akár bármely más játék) amit egyszer kifizet mondjuk 50€-t és kész. Az az övé és minden elérhetõ.
Szóval kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége, hogy tényleg fizetõssek maradnak e az autók, vagy pedig szinttel elérhetõk lesznek creditért.

Akkor holnap:d

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bboyatty
Csak, hogy lásd mit dobott be mikor visszaigazoltam. Majd értesítenek, hogy mikor azt nem lehet tudni.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Az ok, hogy zárt de mikor megnyitottam a kijavított URL címet bedobott az ACR hivatalos oldalra valami thank you szöveggel. Nem azt mondtam, hogy ha ezt megcsinálod akkor játszhatsz is csak, hogy visszaigazolhatod az e-mail címed.<#wink>

malter
hát majd ha a barátaiddal honapokig dolgoztok egy játékon,csomo pénzt belepoumpálva,majd szervereket jogdijjakat kifizetitek és ezek után ezt teljesen ingyenesen a nagyérdemü elé tárjátok akkor lehet morogni😊
most komolyan mit vársz?ingyenesen használhatsz pályákat autokat stb

bboyatty
Hát ha ez így van akkor nem szóltam, ez így egész korrekt ajánlat ingyér. C

Forrás?
Hát akkor ezt a játékot is telibe fingom 😊Azt hittem hogy az NFS World egy rohadt smucig játék de látom túl lehet lépni bármilyen határt XDDD
malter
ez igy korrekt szerintem,nem is várható el több ingyen😊
invictusnak volt hasonlo japánban,ott minden elérhetö volt ingyen minden
csak fizetéssel gyorsabban haladtál
az europai verzioja annak is fizetös volt😊)level R talán a neve nem emlékszem
Modhatnám, hogy is-is. De! Azért is lehetett mindent elérni, hogy szépen becsalogassák az embereket. A "nagy" beta tesztnek sem volt sok értelme, mivel még mindig vannak benne alapvetõ hibák. Pl még mindig van, hogy nem lehet normálisan kilépni a pályáról, így elveszik az esetlegesen megküzdött pont, cockpit nézet sincs stb. Ha az embernek annyi pénze van, ami lejebb írva vagyon(#316) ,akkor szerintem inkább iRacing, rFactor 2, GTR 3 stb.
Alexease
INGYENES: program, rendszer, palyak, kategoriankent 1-1 auto, alap festes, szerverek, versenyzes.

CR-pontokert (versenyzessel szerezheto, ingyenes): auto tuningolas/fejlesztes, nehany komolyabb festes, nehany matricazas, nehany optikai tunning.

Eb-pontokert (ez a fizetos, vasarlos): meg tobb auto, a legtobb komolyabb festes, matricazas es optikai tunning.
Igazság az, hogy eddig sem volt nagy a létszám a játékban(kivéve tegnap 150 körül). Szóval...
Alexease
A zart beta azert volt/lehetett teljesen nyitott az osszes autora, azert lehetett mindent elerni, hogy tudjak tesztelni az emberek. Azert beta😉 De az open-nel mar elvileg hivatalosan „megjelenik”, csak meg „felkeszen”, de mar elfogadhato mukodesi biztonsaggal.
Engem nem igazán érdekel, de szerintem a Closed Beta-t is így kellet volna elindítani, mert ez így sokaknak hidegzúhany volt.
Alexease
Lehet, hogy eredetileg ilyesmi lett volna a rendszer (CR es Eb vasarlas), de a zart beta alatt lattak, hogy az emberek nagyresze maximalisan turelmes es elszant, igy inkabb pontokat gyujtoget, es valoszinuleg ha tehetei, nem vasarol semmit😉))

Es mivel ez nem a Maltai Szeretetszolgalat, igy kenytelenek voltak valtani😉

De lehet, hogy eredetileg is igy terveztek😛
Alexease
Es szerinted, ez eletkepes, mukodo lehetoseg?😊 Szerintem csak nem allitottak at es egyszeruen hibas😉

A hivatalos allaspont az (forum/fb/twitter), hogy egyelore korlatozottan, a korabbi zart betasokkal tesztelik az uj build-et, es ha nincs gond (orak, napok, hetek😛), akkor lesz teljesen publikus beta.
bboyatty
Hát kis idõn belül kiderül majd, hogy más is ezen a véleményen van-e mint mi és akkor kapunk majd még pár free cuccot a fizetõs dolgok mellé. Remélem így lesz.<#eljen>

Eredetileg azt hittem, ugy tervezik hogy parhuzamosan lesz CR es Eb is, es mindkettoert lehet majd barmit vasarolni. A bevetelt pedig arra alapozzak, hogy ha valaki turelmetlenebb (nincs ideje, kedve versenyezni a CR pontokert), akkor vasarolgat Eb pontokat, amivel gyorsabban elore/feljebb tud lepni. De nem😉

Én is azt hittem, hogy ilyesmi lesz, de mégsem. Szerintem rossz irányba mentek el.
bboyatty
Ha jól értettem akkor az alábbi autókat szerezhetik meg a free játékosok. Egy darab felni van és a festés is fizetõs, szóval nem sok jót ígér így azoknak akik nem akarnak költeni.
Free autó lista!

befizetés nélkül is életképes a játék? vagy csak nagyon korlátozott???
Bocs, Bboyatty nem figyeltem már akkor a fórumra mert szét vetett az ideg 😄 Motorozni is akartam és besötétedett....
bboyatty
Hát ezek szerint ez egy open beta ami még most is closed. Nem értek én ehhez.

Tehát akkor még mindig closed beta van csak nagyobb közösségnek elérhetõ ha úgy akarják.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bboyatty
Mikor megkaptad a mailt akkor jön a 334 hsz. Kiírja, hogy sikeresen visszaigazoltad és aztán jön a várakozás.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kapom meg a kulcsot ha egyáltalán megkapom.

Meg van, elég cselesek😄

Hova kell beírni a mailom?

bboyatty
Dede, confirmolni lehet a mail címet. Mégpedig úgy hogy ez elé ------------------------------------------------------------------------------------- /en/confirm_email?GUID=936006b9574f478ba8f72a2648ece696 ------------------------------------------------------------------------------------- persze a megfelelõ helyre beilleszted azt, hogy http://autoclubrevolution.com és megnyitod.

bboyatty
Na már nem lényeges, rájöttem. De azért köszi, hogy szóltál, hogy mûködésre lehet bírni.

Alexease
Sehogy...
bboyatty
Nálam is ez a zagyvalék mail van. Esetleg elárulod, hogyan orvosolható?

na hát végre rájöttem.... össze raktam azt a kiba.... linket amit összehányva küldtek el...