Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EB-pontokat lehet vasarolni, kulonfele csomagok vannak (2–50 Euro), minnel nagyobb, annal koltseghatekonyabb. Vannak, amelyhez plusz dolgokat is adnak (auto, festes, matrica stb.).
Atlagban 1 Euro-ert ~130 pontot adnak. 1 auto 100–2000 pont kozott van. A 29 autobol 3 1000 felett, 2 500–1000 kozott, 15 250–500 kozott, 9 pedig 250 alatt van. 1–1 festes, matrica, optika csomag darabja 20-200 kozott van.
Normalis hasznalatban nem veszes, kibirhato, de ha valaki az osszes autot szeretne, az egy kicsit huzos (~17000 E😎.
Vagyis az alap autokon kivul, max a gyujtoszenvedely miatt van szukseg a tobbire😊))
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kis pénzért vehetsz autot/extrákat
a futamon szerzett credit ekért meg tuningolhatsz
mondjuk autot alapbol corsa-t kaptam tehát ez a free és csak pénzért vehetsz autot credit ért nem!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
online versenyek indíthatók.
Ingyen senki se várjon semmit. Egy játékot nem 2 órás feladat megírni.
A fejlesztéshez felhasznált eszközöket, a fejlesztõket, a szervereket, a licenszeket és még sok már egyéb "apróságot" ki kell fizetniük. Ezt megértem. De szerintem ez a játék így nem sokáig fog mûködni, mert ilyen árak mellett az ember inkább megvesz egy dobozost (pl. rFactor, vagy akár bármely más játék) amit egyszer kifizet mondjuk 50€-t és kész. Az az övé és minden elérhetõ.
Szóval kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége, hogy tényleg fizetõssek maradnak e az autók, vagy pedig szinttel elérhetõk lesznek creditért.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
most komolyan mit vársz?ingyenesen használhatsz pályákat autokat stb
invictusnak volt hasonlo japánban,ott minden elérhetö volt ingyen minden
csak fizetéssel gyorsabban haladtál
az europai verzioja annak is fizetös volt😊)level R talán a neve nem emlékszem
CR-pontokert (versenyzessel szerezheto, ingyenes): auto tuningolas/fejlesztes, nehany komolyabb festes, nehany matricazas, nehany optikai tunning.
Eb-pontokert (ez a fizetos, vasarlos): meg tobb auto, a legtobb komolyabb festes, matricazas es optikai tunning.
Es mivel ez nem a Maltai Szeretetszolgalat, igy kenytelenek voltak valtani😉
De lehet, hogy eredetileg is igy terveztek😛
A hivatalos allaspont az (forum/fb/twitter), hogy egyelore korlatozottan, a korabbi zart betasokkal tesztelik az uj build-et, es ha nincs gond (orak, napok, hetek😛), akkor lesz teljesen publikus beta.
Én is azt hittem, hogy ilyesmi lesz, de mégsem. Szerintem rossz irányba mentek el.
Free autó lista!
Bocs, Bboyatty nem figyeltem már akkor a fórumra mert szét vetett az ideg 😄 Motorozni is akartam és besötétedett....
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kapom meg a kulcsot ha egyáltalán megkapom.