Auto_Club_Revolution.png
  • GerY5
    CARS-ban az irányítás teljesen jó, FFB-t meg kikapcsoltam, mivel sokan írták hogy nem jó, így arról nem tudok nyilatkozni.

Azt viszont, hogy itt milyen az irányítás, megtapasztaltam. Nem alulkormányzott az autó, hanem konkrétan nem fordul a kereke kanyarodáskor. 5-10 fokot jó, ha kitérülnek az első kerekek. Olyan kanyarokban, ahol 80-al kéne fordulni, jó ha 50-el elbírok, és ekkor sem gumicsikorgással sodródok, tehát nem alulkormányzottság jelentkezik, hanem egyszerűen NEM FORDUL az autó. Ezért írtam azt is, hogy 15 méter széles pályán csak Y-al tudtam megfordulni. De mondom: lehet, hogy ez csak billentyűzetes betegség.

Este, vagy valamelyik nap még lehet, adok neki egy újabb esélyt G27-el, de ugye mint írtam is, rumblepad kiesett, nem tudom, hogy a kormányt ezek után hogy állítom be. Lehet, hogy újra kell telepítsem előbb az egészet.

Egyébként kormánnyal irányítva ha teljesen alátekered, akkor teljesen ki is fordítja a kerekeket? Meg tudsz fordulni egyből is alap autókkal?