1291
-
#488 nézünk vele egy 45 fokot :D -
#487 En is most inditottam el a Launchert, 1 perc alatt letoltott mindent.
Jott valami update, de remelem nem noveltek ismet a tapadasokat, mert multheten, amikor elindult ujra a beta, a masnapi frissitesnel mintha belepiszkaltak volna:/ -
#486 Thrustmaster RGT FFB-m van (270) 90 foknál már majdnem végálláson van -
#484 nem hogy a frissítőt, már a rendszert is ujraindítottam, és már másik windows-on próbálom de ugyan az a helyzet -
#482 A kormanykalibralasnal kell trukkozni, egyeb allitas (linearitas, szaturacios stb.) nincs.
Nekem G25 van (900 fokos, driverben is 900 fokra van allitva), kalibralasnal, a vegpontoknal koppanasig tekerni, a 90-fokos allitasnal nalam a 270–360 fok mukodik jol (negyed kor helyett haromnegyed–teljes korig forgatni:P). -
Végre van kulcsom játszottam is egy órát és most meg ilyen szarság miatt nem tudok semmit csinálni. -
#479 na igen,én most próbálom kormánnyal,az érzékenységet nem lehet valahol állítani? nekem olyan mintha kicsit lassan reagálni -
#478 még nem próbáltam ki de már ~40% on van a tunnyingjaaaa :D -
#477 Foleg igy, hogy alig van mit allitani;) Pl. FFB-nel van ki-be kapcsolas, de szerencsere teljesen jol eltalaltak:)
Igen, az RX7 mar viccesebb, meg slick-en is, mert ha kemenyebb felfuggesztes van alatta, es ha elemelkedik az egyik oldal, mar tekeri is a diffi az egyik iranyba az auto segget:) Gyari felfuggesztesen meg elpattog:) -
#476 A szerver neha eleg bugos, akadozik, megszakad, igy elofordulhatnak rendszer-anomaliak az idomeresnel;)
De amugy sincs sok ertelme az idoknek, mert nem lehet szetvalasztani, kulon listaztatni a segitsegekkel tolt koroket. De meg segitsegek nelkul is, egy ~1,5 perces palyan, 2-3 masodperc kulonbseget lehet kiautozni az egyszerubb valto/pedal kezelessel (gaz/fek, pillango). -
#474 a corsa segítség nélkül is teljesen jó.1esnél kell figyelni ne kaparjon el és kész -
#472 Vegre lenne egy autos jatek, ami a lazabb jatekmenetet kepviseli, gyujtogetos, pontrendszeres valami, jol nez ki, es kivetelesen meg eleg normalisan, korrektul mozognak benne az autok, viszonylag jo a kormanyzas es az FFB.
De ilyenkor van altalaban a neplazadas, hogy billel/kontrollerrel hasznalhatatlan, mert „nem jo”, nem kanyarodik, fekezni kell stb., aztan neki allnak a fejlesztoknel hulyere butitani a dolgokat:/
Remelem nem, megoldjak talan jobb kompromisszumokkal. Meg persze meg mindig, jo lenne tukor, cockpit es akkor mar kuplung, ha mar a H-Patter-t lekezeli;))) -
#471 jó még valamit biztos lehet fogni rajta ha elővenném a kormányt meg még gyakorolnám a pályát, de ezen a pályán van összesen 4 kanyar többi padlógáz nem tartom reálisnak azt a ~40 másodperc különbséget -
#470 na igen az idők tényleg érdekesek. opc corsa (maxolva)la river saját időm 2:08:785
a legjobb 1:26 -
#469 így sem jó, Timed out és kezdi előlről... -
#468 Indítsd újra a progit, nekem is ezt csinálta a belga pályával, sokáig szórakozott, újraindítottam utána pár perc alatt leszedte. -
#466 Nekem nem tudja letölteni az ACRExePack.zip-et. tölti egy darabig aztán kezdi előlről... -
unrealnoise #465 nah most akkor újra kell regelni vagy csak én felejtettem el a régi jelszavam..? :) előre is köszke -
#463 Kormánnyal lehet, azért is írtam, hogy kap még G27-el egy utolsó esélyt.
De akár "loál", akár nem "loál", billzettel és gamepaddal akkor is bugos nálam. -
#461 Azt írták, hogy 30 múlva allítlák le. egyébként meg a játék is kiírta... -
#460 Nekem már megvan, de még nem tudom rendesen vezetni, túlságosan izgága. Maradtam a Corsánál és gyűjtöm a tuningravalót az rx7-be. -
#459 45perce kiírták FB-re, hogy leállnak 30 percre és most sem megy a szerver. Fail-e? -
#458 Na már majdnem meglett az RX7...Majd egy óra mulva folytatom...
-
#457 CARS-ban az irányítás teljesen jó, FFB-t meg kikapcsoltam, mivel sokan írták hogy nem jó, így arról nem tudok nyilatkozni.
Azt viszont, hogy itt milyen az irányítás, megtapasztaltam. Nem alulkormányzott az autó, hanem konkrétan nem fordul a kereke kanyarodáskor. 5-10 fokot jó, ha kitérülnek az első kerekek. Olyan kanyarokban, ahol 80-al kéne fordulni, jó ha 50-el elbírok, és ekkor sem gumicsikorgással sodródok, tehát nem alulkormányzottság jelentkezik, hanem egyszerűen NEM FORDUL az autó. Ezért írtam azt is, hogy 15 méter széles pályán csak Y-al tudtam megfordulni. De mondom: lehet, hogy ez csak billentyűzetes betegség.
Este, vagy valamelyik nap még lehet, adok neki egy újabb esélyt G27-el, de ugye mint írtam is, rumblepad kiesett, nem tudom, hogy a kormányt ezek után hogy állítom be. Lehet, hogy újra kell telepítsem előbb az egészet.
Egyébként kormánnyal irányítva ha teljesen alátekered, akkor teljesen ki is fordítja a kerekeket? Meg tudsz fordulni egyből is alap autókkal? -
#456 Nekem G25-el tökéletes az irányítás, főleg az ezen a téren sz@r C.A.R.S.-hoz képest. Valamit rosszul csinálsz.
Az alap autók tuning nélkül nagyon alul kormányozottak. -
janihunk #455 Your Race App is either busy or not running. Please check it's running and try again ezt írj. wtf?? -
#454 Senkinek nem akarok az érzékeny lelki világába belelépni, úgyhogy tovább olvasni csak saját felelősségre érdemes, aki mégis reklamál, az magára vessen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a játék még nem hogy nem open beta, de beta jelzöt sem érdemelne egyelöre. Egy gyenge/közepes alfa-verziónak esetleg mondható, de azért aki a Project CARS-t kipróbálta, az láthatja, hogy már egy alfa-verzió is milyen lehet adott esetben.
Kicsit még szenvedtem az irányítással, majd feladtam. Átállítani fagyás miatt nem tudom, kipeckelt fékkel működik. Kanyarodni a kocsi nem hajlandó. A 15 méter széles versenypályán csak Y-nal tudok megfordulni. Bezzeg kézifékes kanyarnál azonnal magától(!) alárántja a kormányt, de úgy, hogy már-már irreálisan kiáll a kerék.
Ez jelen állapotában így, ahogy van, bizony kuka, nem hogy még pénz is adjon az ember fia kreditekért...
Kár érte, mert a grafika egész pofás, a Corsa OPC hangja meg tényleg nagyon ott van. De ennyi az összes pozitívum, amit egyelőre fel tudok hozni mellette.
Szóljatok, ha az irányításban érdemi változás történik, addig részemről ez az egész program csak egy vicc.
-
#453 Alex:
Igazad van most megnéztem még egyszer, 2:38-at mentem kisebb hibákkal. Szóval az 2:30 gyanús... Ráadásul már a verda is maxon van. -
#452 PT nagyon jó volt. -
#451 egyébként eddig játék alapján én azt mondom hogy anno a levelr/pt jobb volt -
janihunk #450 Egyelőre egy versenyt nem tudok elindítani. Azért ilyen még nem volt na. -
#449 Nah, mukodik az open beta, lesz itt kaosz boven:) Notebook, billentyuzet, kontroller, beallitasok, update-ek, virusirtok/tuzfalak es meg ki tudja mi:))))))) -
janihunk #448 Hát nekem, nincs ilyen. -
#447 Lent az óra melett mutatja, nekem most fejezte be
-
janihunk #446 Az hol van? -
#445 Ja meg Dowlnoading Critical Assets
-
janihunk #444 Valami 2xx mb leszedtem meg fel is tettem. az ACR up to date fut is. -
#443 Nem tudom, engem sem enged belépni. -
#442 Le kell tölteniu a játékot előbb :D -
janihunk #441 Na megkaptam, de mi ez a a race ap no runing??? Miért nem lehet versenyezni?