Senkinek nem akarok az érzékeny lelki világába belelépni, úgyhogy tovább olvasni csak saját felelősségre érdemes, aki mégis reklamál, az magára vessen:
Ez a játék még nem hogy nem open beta, de beta jelzöt sem érdemelne egyelöre. Egy gyenge/közepes alfa-verziónak esetleg mondható, de azért aki a Project CARS-t kipróbálta, az láthatja, hogy már egy alfa-verzió is milyen lehet adott esetben.
Kicsit még szenvedtem az irányítással, majd feladtam. Átállítani fagyás miatt nem tudom, kipeckelt fékkel működik. Kanyarodni a kocsi nem hajlandó. A 15 méter széles versenypályán csak Y-nal tudok megfordulni. Bezzeg kézifékes kanyarnál azonnal magától(!) alárántja a kormányt, de úgy, hogy már-már irreálisan kiáll a kerék.
Ez jelen állapotában így, ahogy van, bizony kuka, nem hogy még pénz is adjon az ember fia kreditekért...
Kár érte, mert a grafika egész pofás, a Corsa OPC hangja meg tényleg nagyon ott van. De ennyi az összes pozitívum, amit egyelőre fel tudok hozni mellette.
Szóljatok, ha az irányításban érdemi változás történik, addig részemről ez az egész program csak egy vicc.