• Irasidus
    #55
    Valóban nincs benne "rendszer kialakulásának történetisége" mert ez csak egy szógaz amit te találtál ki. Tudománytörténetet (vagyis társadalomtudományt) ne keverd össze a fizikával, kémiával, csillagászattal vagyis a természettudománnyal. Mellesleg a történetiség sem stimmel abban amit írtál.

    Tényleg leírtad miért szép illetve nem szép dolog a tudomány, csak éppen nem a tudományról írsz, hanem arról amit annak képzelsz! Sajnos ezt szalmabáb érvelésnek hívják. Elnézés ha úgy érzed, hogy übermensch a hozzá állásom, nem ez célom, csak szeretném ha megértenéd végre: félre érted (vagy nem érted) a tudományt! A másik probléma az, hogy a [bulvár + ismeretterjesztés] párost kevered a valódi tudomány állításaival, amit nem ismersz, és az SG. bulvárból sem fogod megismerni. Ha meg nincs más érved akkor jön az összeesküvés elmélet. Ha ezeket elhagynád, akkor talán az én válaszaim is mások lennének.

    Nem vagy te hülye, ilyet nem állítottam, csak ragaszkodsz a tévedéseidhez, ami viszont már hülyeség. A sértegetés meg nem illik hozzád, nem vagy te primitív, különben sem veszem fel!