• G_ArchAngel #36
    semmi gond nincs az iTunes vagy Spotify rendszerevel, megis kulfodli peldakrol olvasunk, nem magyarrol, ahol ezek nincsenek - ha UK-ben nem elegedettek a kiadok, ahol igenis hasznaljak az online aruhazakat, akkor mit varsz mas orszagok polgaraitol?

Ennel jobb rendszer nincs: iTunes-ban megvehetsz zeneket es albumokat, illetve filmeket (ezeket kolcsonozheted is), mig Spotify-on keresztul zenek streameleset berled apropenzert havonta.
    Ennel mit lehet jobbat nyujtani?
    Igy is inkabb a torrentezest valasztjak az emberek, sokszor nyugaton is, pedig spanyolok es franciak rendesen odavagnak az illegalis tartalomcserenek.
    De en mar ezerszer leirtam, hogy engem ez nem erdekel, en sem vagyok angyal. Engem az zavar, amikor ebbol valaki penzt csinal, vagy penz termelesere alkalmas szoftvert tolt le es hasznalja uzleti celokra.

A masik az, hogy a 'hozzaerto' azt irta, amit O szeretne, mert ert a szakmai reszehez. En meg azt irtam, ami nagy valoszinuleg lesz, mert en a penzugyi reszehez ertek. Az meg eddig mindent felulirt a tortenelemben. Katasztrofaktol kezdve nepirtason keresztul a haborukig mindet. Persze almodozni lehet, de a tortenelem engem igazol.
    Remelem ezesetben tevedni fogok.