• Magiszter
    Tetszik. Erre kellene még egy szemüveg nélküli 3d kijelző és tényleg baromi nagy élményt jelentene használni. Az a telefonos érintős dolog is bejön, de gondolom csak Hp telefonnal működik.
    Amúgy én a Dual-OS -es megoldásokat támogatnám vagy azt hogy a Win7-en lenne egy bekapcsolható "TouchGUI" modul és minden átalakulna a videóban látott böködős-tologatós irányíthatóvá. Azaz ha én most taperolni akarom akkor ezt használom, ha pedig mint a videón bedokkolom egérre-billentyűzetre akkor csak rányomok a "StandardGUI"-ra és normál Win7 kinézetet kapok.

Az Akkumulátor viszont fájó pont, de nem csak ennél. Azt vettem észre hogy az Üzemidő/teljesítmény mutatók egyre távolodnak egymástól. Egyre jönnek a jobbnál jobb gépek 3-5 órás üzemidővel. Mi lenne ha nem 19 magos mobil processzort meg Ultra3D grafikára képes GPU-kat gyártanának mobil eszközökbe hanem olyan akkumulátort fejlesztenének már ki ami 3-5 napig is viszi a készüléket normális felhasználás mellett (Nem, nem laboratóriumi körülmények között)? Nem hiszem hogy ennyire ne találnák fel magukat a tudósok. A technológia fejlődik mint a barom, lassan már térhajtóműves kocsikkal járunk, de a mobiltelefonom 1 óra alatt lemerül. Igaz tudok vele ősrobbanást szimulálni, meg fullHD-ben játszani a Crysis49-et, miközben LAN-on nyomom a Jupiter Állomáson élő haverommal.
    *Sóhaj* nah majd én összebarkácsolok valamit a sufniban *keresi a mérőszalagot, majd távozik*