• Papichulo
    "Látod ez a gond, hogy lövésed sincs erről a területről, de azért pofázni, azt tudsz róla. A Flashhez van RAD eszköz, a html5-höz meg nincs. Ennyi."

De, mint mondtam engem ez tokeletesen hidegen hagy. Ennyi. Soha nem is allitottam, hogy Flash szakerto vagyok. Azt mondtam, hogy amennyit en tapasztaltam a flash-bol az egy katasztrofa. Teljesen jol ki lehet valtani mas modszerekkel es akkor nem szopnak vele az emberek bizonyos platformokon.

"Webre hogy fejlesztesz natívban bazmeg? Böngészőben fut a C++ program, vagy hogy a f.szban?"

Mindossze egy sort kellett volna tovabbolvasnod es ott a megoldas.

"Akkor hol van az a kib.szott programozási nyelv, ami web kliensbe kerülhet, és kiválthatja a flasht, hmm?"

Online mindent meg lehet csinalni HTML-ben. Hogy most ehhez javascriptet vagy php-t hasznalsz, az tokmindegy. Bar szerintem a php az sokkal jobb, mivel az nem az en eroforrasaimat hasznalja. De tisztaban vagyok vele, hogy mindenre ez sem jo, ezert kell a js is. Minden masra native code!

"És miért pofázol bele olyasmibe, amihez még google segítségével se tudsz összeszedni semmi releváns információt/érvet?"

Melyik kijelentesemmel vitatkozol es miert ilyen profan modon? Csak nem azert mert a Flash-t egy bohockodasnak ertekeltem? :)

"Pl a forrás kód nincs kliens oldalon, mint mondjuk JSnél. Amit megcsinálsz egy oldal mentéssel nem tudja bárki ellopni."

Ki a fenet erdekelnek a bohoc kis js programok? Ma mar ugyis szinte mindenre lehet peldaprogramot talalni a neten. Ugy latom az swf sem egy bombabiztos vedelemmel rendelkezik: http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/

"Hát de ez konkrétan hazugság. Maces ügyfélnek is dolgoztam évekig, és minimális különbségektől eltekintve - pl egér görgő kezelés - egy az egyben ment a Windows alatt fejlesztett kód."

Ha neked nem jott elo, akkor biztosan nem is letezik a problema. Mar korabban is mondtam, hogy te a magad kis mikorkozmoszaban elsz es ami abba nem fer bele, az nem letezik.
    Google-> "safari flash crash" Gondolom itt is mindenki hazudik.
    Meg ez is kamu:
    "Serlet explained that, based on data from the Crash Reporter application built into Mac OS X [...] the most frequent cause of crashes across all of Mac OS X are [...] “plugins”.

Serlet didn’t name any specific guilty plugins. Just “plugins”. But during the week at WWDC, I confirmed with several sources at Apple who are familiar with the aggregate Crash Reporter data, and they confirmed that “plugins” was a euphemism for “Flash”."
    (Bertrand Serlet = Apple senior vice president of software engineering)
    Ugy hallottam, hogy linux-on sem sokkal jobb a helyzet.

"Androidra is fejlesztek, oda is egy az egyben jó a Windows kód"

Na es akkor itt kene leporolni az Eclipse-t, felrakni az android SDK-t es megirni native-ban. Erre gondoltam, hogy itt mar nem kene bohockodni flash-ben. Agyrem, hogy az emberek olyan doglokat probalnak rakenyszeriteni dolgokra, amira nem valo. Flash az szarra sem jo, tudamasul kene venni.