Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • NessieGraf
    Bizony mennyien! Körülnézés nélkül, saját elképzelésen alapuló előítélet alapján leginkább.

Az az igazán érdekes a dologban, hogy a Google területen a legtöbb ember csak egy-egy szeletkével foglalkozott. Most, hogy a jéghegyre feltették a sapkát, ezek közül mind azt hiszi, most fognak abba mindent beletenni. Holott minden kész, csak az utolsó kapocs kattanása hiányzott eddig.

Szerintem az összes közösségi hálózat ült fordítva a lovon. Először építettek közösséget, aztán beletettek - többnyire tódozásként, nemigazánjól használható - funkciókat.

A Google minden funkciót vagy ötször megrágott, elkészített, kipróbált, letesztelt, leteszteltette a felhasználókkal, aztán épített hozzá egy összevont közösségi kommunikáció felületet. Ami a már eddig is létező funkciókat összeköti.

Nekem mindig a Google Voice jut eszembe amikor némelyek okoskodnak. A sok idióta újságíró még nyomta is alájuk a lovat a "bedőlt a Google Voice" szöveggel. Azt itt van minden gmail fiókban. 1,3 eurocentért telefonálhatok a bedőlt eszközzel Amerikába, vagy Kanadába percenként.

Meg a mostani hajcihő a megváltozó ÁSZF témában. Pont sokkal egyszerűbb lesz, az adatvédelem nem változik tőle és nem kell minden Google eszközhöz külön bejelentkezni. Tényleg utálni fogom. Saját domaines, ingyenes Google Apps fiókkal 60 féle szolgáltatást vehetek igénybe. Ebből domainenként 10-25 eszközt ténylegesen használok. Pont 25* akartam bejelentkezgetni... Nem folytatom, mert a végén könyvet írok ide.