1345
-
#1265 Én ott is ismerkedek. A világ minden tájáról. És nagyon tetszik, hogy egy japán metálrajongó posztjánál kezdtem el beszélgetni valakivel, akiről kiderült, hogy a szomszéd utcában lakik. Egy csomó emberrel találkoztam már élőben is, akit ott ismertem meg.
A másik jó: a sok spammer simán ellehet magában, mert nem kötelező a kétoldalú kapcsolat. -
#1264 Szerintem is nagyon fasza lett, de nekem is az a bajom hogy kevés ismerősöm használja :/ -
#1263 Azért az a 170 millió már baromira nem gyenge szám ennyi idő alatt. Az lehet, hogy te nem érzékeled még a robbanást, de úgy tűnik nagyon is folyamatban van, és egyszer elér ide is majd, nem is olyan sokára. -
#1262 Azt vhova el kéne rakni onnan az igaz...
@Skinnyman: Én az átállást arra értettem, hogy nem jönnek át az emberek G+-ra, még nem volt az a bizonyos áttörés mikortól robbanásszerűen fog nőni a G+ -
#1261 Nagyon jó az új felület.
Ami picit zavar az a "középső hasáb" ahol javaslatokat tesz. Feleslegesnek érzem. -
#1260 Az oldalsó chat rész mondjuk tényleg hasonló benyomást kelt (nem mintha valami nagy ötlet lenne), de ezen kívül szerintem semmi köze hozzá. Amúgy tényleg mérföldekkel jobb az FB-nél, az egész HTML5-ös, csomó minden drag and droppolható, tele van animációkkal, stb. De ez már eddig is így volt. -
#1259 én egyre többet használom és az átálló ismerősök száma is exponenciálisan nő. Remélem ez ígyis marad, nekem nagyon bejövős :) -
#1258 szép lett az új felület szerintem minden kritikus azt mondja hogy facebook design az lóf*sz meg estifény a g+hoz képest... de egyelőre nincs nagy "átállás"... Faceről G+ra -
#1257 A barátaim nincsenek benne sajna. Nem tudnak átállni. -
#1256 Plusz elvileg 170 millióan használják már a G+-t... -
#1255 Megújul a G+ felülete Link -
#1254 Jó kérdés :) -
commissioner #1253 kik azok a gyerekek akik élő adásban beleröhögnek a nagyfiúk ütköztetős játszóházába? -
#1252 CERN hangout élőben LHC-ból:
Link -
#1251 Amúgy meg lehet úgy gondolom, mindannyiunknak tenni kell és sokszor a tett halála az okoskodás. De ahogy gondolod. -
#1250 inkább úgy gondolom hogy nem neked kell számonkérned hogy mennyit teszek " az ügy " érdekében :) -
#1249 De ha most is tudod, hogy fontos, fontos marad akkor is, ha OrV aláírja a SOPA és egyéb dolgokat. Pont olyan suttyomban, mint az ACTA témában. Persze te azt gondolod, könnyen beszélsz, mert nem itt vagy. Tévedsz. -
#1248 de ő góógle szóvivő.
ha ő mondja magyar is aláirhatja nem? -
#1247 csak amcsik tudják aláírni -
#1246 FONTOS!!! Add tovább minden lehetséges fórumon A Google elemzése a PIPA és SOPA rendeletekről, egyidejűleg világszerte kéri, hogy minden jóérzésű ember írja alá a petíciót, hogy ne történhessen meg ilyen rendeletek életbe lépése, amely a személyiségi jogokat és gazdaság biztonságát is sérti. Aki nem tud angolul, annak érdemes fordító eszközt használnia. Kérek mindenkit, aki úgy gondolja, hogy fontos számára a biztonsága, a szabadsága, a munkahelye vagy vállalkozása, írja alá! -
#1245 Az nem gond, legalább sok idiótától megszabadultam. -
#1244 -
KaBuTo666 #1243 Véglegesen úgy se tudod... :D -
#1242 Na rávettem magam, hogy töröljem a facebook profilomat :D -
#1241 majdrákapnakamagyarokis. Úgyis azt csináljuk amit az amcsik... xD Myspace mánia Facebookmánia mind amcsibó jött. -
#1240 A te köreidből senki, amúgy majdnem 100 millióan. -
#1239 Most jött ki új verzió telefonra, eddig is már eléggé gyors volt, de most valahogy még inkább kurva gyors lett :) Meg van What's hot szekció is benne, szoktam nézegetni... -
#1238 egyre többen -
#1237 a google+ -t nem kapcsolták még le? hányan használják? -
#1236 Évek óta használom a google szolgáltatásokat saját fiókkal ahol most már minden össze van kapcsolva, hogy nem gmailes fiókkal vagyok bejelentkezve.
De ez sem engem, sem őket nem zavarja.... attól még például a dokumentumaimat is megoszthatom...nem érzem hátrányát....
Tehát elég egy mailes cím )) -
#1235 Bizony mennyien! Körülnézés nélkül, saját elképzelésen alapuló előítélet alapján leginkább.
Az az igazán érdekes a dologban, hogy a Google területen a legtöbb ember csak egy-egy szeletkével foglalkozott. Most, hogy a jéghegyre feltették a sapkát, ezek közül mind azt hiszi, most fognak abba mindent beletenni. Holott minden kész, csak az utolsó kapocs kattanása hiányzott eddig.
Szerintem az összes közösségi hálózat ült fordítva a lovon. Először építettek közösséget, aztán beletettek - többnyire tódozásként, nemigazánjól használható - funkciókat.
A Google minden funkciót vagy ötször megrágott, elkészített, kipróbált, letesztelt, leteszteltette a felhasználókkal, aztán épített hozzá egy összevont közösségi kommunikáció felületet. Ami a már eddig is létező funkciókat összeköti.
Nekem mindig a Google Voice jut eszembe amikor némelyek okoskodnak. A sok idióta újságíró még nyomta is alájuk a lovat a "bedőlt a Google Voice" szöveggel. Azt itt van minden gmail fiókban. 1,3 eurocentért telefonálhatok a bedőlt eszközzel Amerikába, vagy Kanadába percenként.
Meg a mostani hajcihő a megváltozó ÁSZF témában. Pont sokkal egyszerűbb lesz, az adatvédelem nem változik tőle és nem kell minden Google eszközhöz külön bejelentkezni. Tényleg utálni fogom. Saját domaines, ingyenes Google Apps fiókkal 60 féle szolgáltatást vehetek igénybe. Ebből domainenként 10-25 eszközt ténylegesen használok. Pont 25* akartam bejelentkezgetni... Nem folytatom, mert a végén könyvet írok ide. -
#1234 ó és mennyien vannak ezzel így :) -
#1233 Szerintem te mást se teszel, mint magadat győzködöd arról, miért jobb, ami rosszabb. Vicces. -
#1232 Kezdetek kezdete óta használom a Google Calendart. Csak néhány jó tulajdonság, ami nincs Facebookon:
1. SMS értesítés. Én annakidején bedobtam egy komplett névnaptárat rá, így mindennap megkaptam SMS-ben az aktuális névnapot.
2. Android szinkronizálhatóság. Ma már szinte minden második okostelefon Android rendszerű. Na most ennél ugyebár alap követelmény egy Google account, az pedig szinkronizálja a Calendart is, így azonnal infót kapnak az ismerősök egy eseményről, amire meg vannak hívva.
3. Aki használ sima asztali naptárat, az sokkal jobban átlátja az egészet, mint csak egy szöveges infót egy dátummal.
...
Facebookon van, hogy észre se veszem, hogy meghívtak egy eseményre. Tele van spammel amúgyis, szóval már alapból figyelmen kívül hagyom. Szerintem amúgymeg pont, hogy te nézed hülyének az ismerőseidet, ráadásul nekem sokkal inkább te tűnsz elvakultnak. Nem tudom kik az ismerőseid, de biztos vagyok benne, hogy nem sok embernek okozna problémát adott esetben a Calendar használata. -
#1231 Megint Plus-ról beszélsz, miközben bárki használhat calendar-t egy sima Google fiókkal, ami ezerszer régebbi és jobban bejáratott, mint a Facebook. ..
A Google pedig elég sokmindent megtesz, hogy meggyőzze az embereket, most indult, és mérföldekkel előbbre van a közösségi hálózata, lásd: stabilitás, hangout-ok, ismerősi csoportok kezelési módja, stb... Csak a birka népen múlik, hogy mikor kezd átvonulni rá... -
#1230 Nincs mivel az a legelterjedtebb, és legtöbb ember által használt szolgáltatás itthon.
Ezt mondom, hogy ti a fícsöröket hasonlítgatjátok össze nyersen, de közben megfeledkeztek arról az apró tényről, hogy a FB már egy bejáratott és bevállt eszköz, amit rengetegen használnak, a Google+ meg továbbra is a geekek játszótere (itthoni viszonylatban).
Éppen ezért a Googlenek nem elég csak egy jó szolgáltatást letenni az asztalra, valahogy rá is kéne vennie az embereket hogy azt kezdjék el használni a már megszokott helyett. Ez az, ami nagyon nem könnyű. -
#1229 Facebook-on meg nincs gond az ismerősök felkutatásával? Nonszensz amit beszélsz... -
#1228 Aham, szóval kezdjem el felkutatni ismerősök emailcímét, ahelyett hogy 5mp alatt bedobálnám őket egy FB eventbe.
Meg ők a fejlődésképtelenek, ha nem fognak reagálni rá.
Elvakultság rulez. Veled ellentétben én nem egy Google hívő vagyok, hanem egy mezei user, aki a legkönnyebb utat keresi. -
#1227 Szerintem használd bátran. Oszd meg velük emilben. Igen, keresd meg, vagy kérd el a címüket. Az esemény fogadásához nem kell Google Fiók. Bármilyen címre küldheted. Még a webkonferenciához se kell. Hidd el, megszokják hamar. G+ nem lesz FB, mert az ismerőseid fejlődésképtelenek. -
#1226 Calender-hoz nem kell Plus, csak egy Google fiók van, ami sokkal inkább alapvető egy Facebook fióknál...