Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • GregSB
    OK, elhiszem hogy tudnám azt is használni alternatívaként. De már megint ott lyukadunk ki, hogy ti az eszköz képességeit próbáljátok firtatni, de mire megyek vele, ha semelyik ismerősöm sem használja?

2 hét múlvára meg akarok hírdetni egy eseményt 10-15 ismerősöm között, és gondban lennék ha a Gúgli Calendart akarnám használni, mert ezek közül eleve 3-4nek tudom az emailcímét, a többit ki kéne nyomozni. Az se biztos hogy mindnek van google accountja, sokan Yahoo mailt meg mást használnak, azok csak kapnának egy értesítőt az eseményről levélben és szevasz, nem tudnának interaktívan részt venni az esemény kommentelésében.

FB-n ennek ellenére csak bedobálom ezt a 10-15 emberkét és kész is vagyok, nem kell emailcímet kikeresnem, nem kell attól félnem, hogy valaki más szolgáltatást használ, stb. Ez a legnagyobb bajom a Google Calendarral, hogy nagyon a Gmail-re alapoz. Azt feltételezi, hogy az összes ismerősösdnek ismered az email címét, akit meg akarsz hívni és lehetőleg ezek mind legyenek Gmailosok.

Hát a francokat. Tudja a fene pl a haverom új barátnőjének az emailcímét, még soha nem leveleztem vele. Alakítsák át a Calendart úgy, hogy Google+os ismerősöket is meg tudj hívni egy eseményre, függetlenítsék az egészet a gmailtől!

Az Obama "nyilvános" Hangoutját inkjább hagyjuk, kiválasztott emberek hangoutolhattak vele, nem csatlakozhatatt bárki. Az egy szép fizetett hírdetés volt a Google részéről.