• gforce9
    #32
    Először erre válaszolnék, mert ez picit felbosszantott:
    "Csoportmunka kitűnően megvalósítható ilyen külsős multik nélkül is. Te add csak oda mindenedet az ms -nek ha úgy látod jónak."

    Nem tudom hol olvastál ilyet, hogy én odaadnám.... esküszöm a lehető legpontosabban igyekszem fogalmazni, de mindezek ellenére úgy látom ez sem elég. Sehol sem írtam ilyet, sőt a 21-es hszben ezt írtam: "én nem, 1 fillért sem tartok bankban, utálom az ingyenélő fajtájukat is". Ha neked ebből az jön le, hogy én külsős cégnek odaadnék bármit is.... nem tudok mit mondani.

    "A bankos példa teljesen rossz." Szerintem mindkettő digitális technikára épül. Szoftverekre, felhasználónevekre, jelszavakra, adattitkosításokra, rendszerbiztonságra, redudanciára, stb. A kormány belelát a banki ügyletekbe is, ha akar és abból is rengeteg dolgot le lehet szűrni, így különbség ebben sincs. Különbség maximum annyi, hogy a bankban a pénzed lophatják el, egy felhőben pedig a munkádat, amivel a pénzt előállítod. Az hogy észreveszed, hogy "kevesebb víz van a pohárban" utólag már nem igazán vigasztaló, ha már eltűnt a láthatárról az, aki beleivott.