• fergusonpapa
    #27
    wááá ez már sok..

    elöttem szoló jol megmondta nincs értelme felsorolni azta rakás dolgot mert jöna duma h nekd az minek.én anno 5-10 épkézlább IGÉNYES alkalmazást találtam symianra a többi régi verziok átportolássa érintöképernyöre.


    h miben bugos soroljam??

    lassu,5alklamazás avgy egy widget után lassuskodik.a szenzor benne lassu,érdeke sjátékban jovolt.de rendszerben meg oldalra forditottad a telot és minden baja volt.volt h 10mp ig feketeség..kellemes volt mikor épp hivtak és oldalra borult kicsit a telo.

    ha volt hogy alkalmazás börzt tartottam leszedtem mindent elkeztem akolgatni 15-20 után összeomlot rendszer telo kikapcs volt megodlás.andoriidnál érdekes jönnek mennek az alkamazások 1 kattal.

    emelett ha annyira faantikus vagy linkeljek?? rengeteg helyen irják rémálom rá programozni,emelet a rendszer maga azért körülményes mert több kodsor ugyanazt csinálta csak máshogy votl megirva,csak müködjön elven.ezt csinálták ujra az uj rendszerrel s3 vagy mia neve.Ezt nem hiszed olvass utána.Gányolás volt magas fokon...a régi rendszert egy az egybe átették érintö képernyöre és csokolom..

    Telefon kihazsnálás rémmes egy kisebb tudásu telefonnon jobban ment a rendszer a játkok a programok az ÜZEMIDÖ.


    és h miért muzeum??? épp pár hete se h bejelentette nokia itt sg-n is volt róla cikk h eldobjáka symbiant és egy cég veszi átt 2016ig(aszem) de nincs fejlesztés rá hanem ugymond ha baj van régi készülékekre irt softokkal javitgatják stb = SUPPORT csak h ne legyen cserbe hagyva a telefon tulajdonos h volt nincs symbian és mert nem jön ki uj symbianos telo már ezek után évek alatt ennyi volt.Ügyessen csinálják söt igy is kell.


    ugyhogy nem tudom mire a vergödés mega pofa. iszonyatossan elvakult vagy de legalább utána olvasnál,mert én többet tudok a szeretett rendszeredröl mint te.