Batman:The Dark knight Rises
  • Riddick21
    Majd szépen elkezd ez a gyökér is az ügyvédjével karöltve beszámíthatatlanságra játszani, aztán megtalálják valamelyik CoD-ot és persze a World of Warcraftet a számítógépén... Innentől kezdve pedig már teljesen egyértelmű, hogy aki ezek, illetve a Batman filmek bármilyen kombinációját "elfogyasztotta", az potenciális pszichopata, így remélhetőleg oda tevődik a hangsúly, ahová való: élveboncolva nem ez a köcsög lesz, hanem majd Nolan, a Warner, a Blizzard, meg a többi alattomos kis tömeggyilkosságra buzdító 'sejt'.
    Hogy aztán majd a Mokkában valamelyik díszköcsög könnyes szemmel feltehesse a kérdést a bérelt kriminálpszichológusnak: "Miért?"
    ...és az majd természetesen válaszol.
    Pedig a válasz ott van a We need to talk about Kevin-ben: ""Régebben azt hittem, tudom, miért tettem. Ma már nem vagyok annyira biztos benne."

A csávó kap majd 30 évet valami klimatizált és parkosított gyógy-wellness pszichiátrián, hiszen annyira beszámíthatatlan volt, hogy olyan bombát sikerült a házában összeraknia, amivel a tűzszerészek sem bírtak. Sebaj.