Project Zomboid - The Zombie Survival RPG
  • GeryD1
    #229
    Üdv.
    Had kezdjem a végén. A ceruza pont a térképen való rajzoláshoz kell. Magadnak kell beleírni, belerajzolni, hogy hol, mik vannak, saját jegyzeteket készíthetsz rajtuk, ilyesmi.

    Valóban sok eszköz, tárgy van a játékban, mind kell valamihez. Így egyszerre nagyon nehéz lenne leírni, mire van szükség és mire nincs.

    Mivel a játék területe óriási, ezért akár multiban is játszhatsz, max összefutsz valakivel és ha úgy van, harcolni se kell egymás ellen. Szerintem ez a játék épp a multi miatt izgalmas. De persze mindenki szíve joga, hogy egyedül szeret játszani.

    Ha lenne egy értelmes szervere a játéknak, a klánháború is értelmet nyerne. Mivel több város van, egy-egy várost uralhatná egy-egy klán, vagy akár több is.

    A játék kezdéséhez én csak annyit tudnék írni, hogy az első dolog, ami a túléléshez kell, hogy találj egy számodra szimpatikus házat, ahol majd ellakhatsz. Szerelj szét a játék elején annyi bútort, amennyit csak tudsz és amire nem lesz szükséged a játék további részében. Keress szakkönyveket, amik a fejlődéshez elengedhetetlen. Halmozz fel élelmet, kifosztva a szomszédos házakat, épületeket. A nagyobb fás területeken tudsz gyűjtögetni, találhatsz kőbaltához alapanyagokat, amivel ki tudsz vágni fát. A rönkből pedig áthatolhatatlan akadályt tudsz emelni a házad köré. Szerezz egy autót, vagy furgont. Ezekbe pakolhatsz rendesen, ülésre, csomagtartóba. Egyelőre ennyi jut eszembe.
    Utoljára szerkesztette: GeryD1, 2018.06.14. 18:44:02