• Pares
    #1040


    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Khm... Szóval 1500(???!!!!WTF!!!!???) éve az Esphenik, akik egy másik galaxisból jöttek, és akik már leigáztak kitudja hány bolygót és civilizációt, köztük a Dorniákat meg a Volmokat is, jöttek elfoglalni a Földet is, de a "primitív" (magyarán korai középkori) emberek nyilakkal, kardokkal meg lándzsákkal seggbe rúgták őket, és ezért bosszúszomjasan jöttek vissza ezerszer nagyobb haderővel... és másodszorra is ugyan úgy végződött a történet...




    Nem is tudom, hogy ennek a mesének melyik része a nagyobb baromság. Történelemtanár a főszereplő (aki persze egy kicsit sem lepődött meg a hallottakon, mintha teljesen természetes dolog lenne, hogy ókori/középkori technológiával rendelkező emberek elkergetik a galaxist elfoglaló idegen fajt), erre ironikus módon ki mernek találni egy ilyen totálisan logikátlan, hihetetlen és a történelemmel is totálisan összeegyezhetetlen kupac gőzölgő lószart, amit forgatókönyvnek mernek csúfolni?



    Szeretem a történelmet, és szeretem a sci-fit, ahogy az idegenekkel kapcsolatos témákat is, de aztakurvahétszentségit, ezek a balfaszok most rendesen megerőszakolták a mind hármat. Nem az alapötlet a rossz, mert ezeknek az összekombinálásából baromi jó történetet is ki lehetett volna találni, de nyilvánvaló, hogy ezek az istenbarmai inkább füveztek a történelemórák helyett... pedig én esküszöm, hogy felkészültem az utolsó részre, tudtam, hogy ótvar szar lesz, na de ez... egy valamit azért el kell ismernem: a készítők profin tudják hogyan kell egy kupac szart híg fossal megkoronázni. Gratulálok.


    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.09.01. 21:22:18