• Balumann
  #109
  "A só kálisó tartalmáról van szó, mint a sok cikkben már olvasható volt. Igen, gyilkos só, nézzük meg a szív és érrendszeri betegségek arányát Magyarországon! Kiemelkedően magas! Valószínű, hogy öl a só, igen. De Te olyan hülye vagy, és képtelen vagy megérteni, hogy nem egyik napról a másikra. "

  Annyira hülye is csak te lehetsz, hogy a sóval hozod össze a szív és érrendszeri problémákat, aminek pontosan jól lehet tudni a fő okait; helytelen táplálkozás (túl sok zsír, hús, kevés növényi táplálék, kevés folyadék) és mozgáshiány, illetve nagyon nagy százalékban a dohányzás. Arról meg pláne nem beszélve, hogy a rendes NaCl túladagolása is csak rásegít a szív és érrendszeri problémákra, tehát még csak ez sem cáfolja, hogy NaCl helyett kálium lenne, dehát te tudod.

  Tudod, a népességszám csökkenésnél két dolgot kell figyelembe venni, az egyik a halálozások száma (átlag életkor) és a születések száma. Az átlagéletkor nem csökken, születések száma viszont kevés. Képes vagy ezt felfogni?

  "Mi a gond a kólával? Miért meglepő, hogy tiltott a recept? Tán azért, mert ha valaki beviszi egy laboratóriumba, és megvizsgálja mi - minden van benne, nem biztos, hogy nyugodtan vennénk naponta literszámra."

  Miért meglepő, hogy tiltott recept, talán azért, mert nem szeretnék hogy mások is lemásolják? Rá van írva mi van benne, pontosan látható hogy milyen rohadtul káros, pontosan lehet tudni, hogy leépíti a szervezetet (egyáltalán nem a kálium miatt), hányan iszunk szerinted itt csak kólát? De azért köszönyjük, hogy megvilágosítottál minket, hogy ártalmas... -.-

  Basszus én jövőre fogom kezdeni a Kandot, de ezek után elgondolkodtató, remélem nem az iskola miatt van...