• bandee1
  #107
  Nyugi, scorge és ultralisk a spájzban. :) Csak kicsit odébb...elterelő hadművelet tudod.
  Na, menjünk sorra: melyik a fasság pontosan? És egész pontosan mi a fasság ezek közül? Hogy pl. gyümölcsjoghurtban nem találsz gyümölcsöt? Nem tudtad? :) Hááát, barátom, akkor Téged a reklámok átvertek. Öcsém, Te álomvilágban élsz, de edd csak bifidusz ezeszizt. Téged tényleg nem zavar, hogy a Föld túlnépesedett, és már nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni velünk? Hát most tesznek róla...

  Mi a gond a kólával? Miért meglepő, hogy tiltott a recept? Tán azért, mert ha valaki beviszi egy laboratóriumba, és megvizsgálja mi - minden van benne, nem biztos, hogy nyugodtan vennénk naponta literszámra. Mint említettem kálium mennyiség. INgyen el tudsz menni bevizsgálni folyadékokat, nyugodtan elmehetsz, megteheted Te is. Ha kel, megadom a címet.

  A só kálisó tartalmáról van szó, mint a sok cikkben már olvasható volt. Igen, gyilkos só, nézzük meg a szív és érrendszeri betegségek arányát Magyarországon! Kiemelkedően magas! Valószínű, hogy öl a só, igen. De Te olyan hülye vagy, és képtelen vagy megérteni, hogy nem egyik napról a másikra. De hát aki csak SC fejjel tud gondolkodni. :) Nem lehet túl felnőtt...


  HAARP: példa volt a titkos dolgokra, egy válasz arra, hogy azt mondtad, azok a dolgok nem léteznek, mert titok, tehát nem is tudhatunk róluk, ezért amiről mégis hallunk, az baromság. Ez a Te mélyfilozófiád. :) Aki meg állít valamit, tájékozódik, az helyből hülye.


  Antavali: semmmit sem cáfoltál.


  Egely: szintén semmit. Láttunk egy agresszív hülyéről egy filmet.


  SZabadkőmüvesek: Nem tagadod létezésüket, látom. Hát akkor? Bilderberg csoport sem létezik ugye? És nincs Világuralmi cégük? Hallottál már arról öcsém, hogy VILÁGBANK? Miért hívják így? Poénból pl? Túl sokat SC-zel, és keveset tájékozódsz. :) Fekete, fehér gondolatoddal egyetértek.


  Tesla: mutattam pár érdekességet, csak támadást kaptam Tőled, semmi konkrétumot.


  Philadelphia: szintén.


  Azt hiszem nem hagytam ki semmit. Látod, én tételesen válaszolok, Te meg csak vagdalkozol. Vitaképtelen vagy. :) NA csá. További jó szórakozást.
  Asszem ez a meccs az enyém: 1:0.