Scorpions zenekar
-
Összetett történet, de ha érdekel szívesen elmesélem a lényeget.
Úgy 6 éves korom óta nagyon megromlott vele a viszonyom szomorú okok miatt (abba nem mennék bele hogy mi volt az , nem is tartozik olyan szorosan ide). És bár messze nem vagyok mondjuk 40 éves , de ez nem egy év csatázást takar. Egy háztartásban éltünk, de inkább egymás mellett ha fogalmazhatok így, jobb volt ha inkább nem is láttuk egymást mert abból csak a veszekedés volt. Mikor néha-néha jóban lettünk akkor is valami mindíg elrontotta. Aztán mikor elkezdtem Scorpions-t és más hasonló együtteseket hallgatni és ezt ő is megtudta kezdett felém nyitni, nem tudom miért csak akkor , talán mert nem is ismert igazán és nem lett volna más témája velem. Mikor megtudtam hogy lesz Scorpions koncert Budapesten , kijelentettem hogy elmegyek vele (úgymond terápia képpen is használt, az élményt "leszámítva") . Mivel még "nincs saját fedél a feje felett" megkellett győznöm az anyámat hogy engedjen el, mert attól félt hogy összeveszünk és majd ellógok valahova. Hiába mondtam hogy de fizetem a jegyeket, nem ez számított. De jó 1,5-2 hónap alatt sikerült bebizonyítanom hogy nem lesz ez így, és elmentünk. Ez alatt az időszak alatt végre úgymond megismertük egymást, és lett egy biztos témánk , a zene. Azóta nem veszekszünk, és nem tellik el nap hogy ne veséznénk ki lemezeket, együtteseket, stb. És ha nem is a legszebb történet ez a világon, nekem biztosan egy csodával egyenlő! :)