171
Scorpions zenekar
-
#51 Bon Jovi :)
-
#50 #49:
Tegnap találtam ezt a képet! ;) -
#49 -
rozitomi #48 Naaa.. :D de jó látni hogy a zene(ezesetben a Scorpions) mennyire össze tudja hangolni az embereket! :)
Én is drukkolok hogy meg tudd nézni élőben egy Scorpions koncertet! ;) -
#47 #45-re:
Akkor visszaszívtam ;)
Ha meglesznek a jegyek majd újra gratulálok! :)
Remélem a közeledben fognak koncertezni! :) És ha igen majd ugye leírod hogy milyen volt? :D -
#46 #44-re:
Hát ha lesz 1 kis időtök remélem megosztjátok ezt a történetet is ;) -
#45 #43-ra:
még ne gratulálj :p
csak akkor, ha megmutatom a repjegyet a kezemben lefotózva! :)
fél évig kint leszek, erősítenem kell a cégem hírnevét ;)
addig szó sem lehet semmilyen koncertről.
de utána minimum 2 hét szabi :)
no, ha akkoriban a közelben koncerteznek majd, az tuti hogy ott leszek ;)
-
#44 #42-re:
helyzet az, hogy breki ki sem látszik a sok melóból..
de lehet, hogy estére leírom az ő történetét is..helyette :p
igazad van, tényleg érdekes :) -
#43 #41-re:
Az jó gratulálok :) Sok sikert! :D És remélem azért lesz időd és eljutsz egy fergeteges Scorpions koncertre! ;) :D -
#42 #40-re:
A befutó az nálam is a rock you like a hurricane, de mindet szeretem, nem lehet őket nem szeretni ;)
Biztos hogy érdekes az ő története is.
:) -
#41 #39-re:
nagyon nagy rá az esély, hogy 2011 novemberében én már javában kanadában leszek :)
annyira nagy, hogy az egyik kollégám már 2 hét múlva indul is..
vagyis nemsokára én is indulok.. -
#40 #38-ra:
kösz, megvolt :)
abszolút mindíg és minden körülmény közt nálam favorit a rock you like a hurricane :)
valamint, mint azt már említettem az összes balladájuk is...
érdekes, azóta a bizonyos első szerelmes üdülés óta szerelmek jöttek, mentek..
az idők és az ízlésem is sokat változott..
de ezt a bandát még ma is szeretem :p
tudja fene miért, vagy meddig,
de most is, rég is, és mindíg :)
elgondolkoztam, hogy hallottam-e már olyan scorpions nótát, ami ne tetszett volna..
de nem emléxem ilyenre :)
miket szeretek?
a változás szelét és a küldök egy angyalt az őrült világról,
vagy éppen a szabadságot a szerelemösztönzőről, esetleg az amikor leszáll a füstöt a memóriazavar albumról..
reggelig sorolhatnám. mindegyik albumról legalább egy zenét ki tudnék emelni..
esetleg többet is.
kíváncsi vagyok, breki barátom is mesél-e majd valami jó kis sztorit, hogy ő vajjon miért és mikor is szerette meg ezt a bandát.. :p -
#39 Egyébként a közelben még 2011. november 29-én lesz koncert Bécsben. :) -
#38 #37-re:
Hát igen ;)
Utólag is jó szórakozást!
Hát sok olyan van :) (Igazából szinte mindegyikhez köt valami)
Humanity, The zoo, In trance, Don't stop at the top, You and I, The best is yet to come, Rock you like a hurricane, Fly people fly, Blackout, Still loving you, Bad boys running wild, Big city nights, Dynamite,No one like you
Kicsit sok lett , de ez messze nem az összes , de ezek a legkedvesebbek számomra :)
És mik a te kedvenceid?
Nekem nem volt nagy programom, csak szombaton kihozták végre a Live at wacken open air 2006-ot , nagyon jó koncert ;) 4x biztosan megnéztem :)
Ajánlom mindenkinek :D
" A night to remember" ;)
Szia :) -
#37 #36-ra:
viva la scorpions! :)
ma este, kicsit offolok, és benézek a helyi bill koncertre..
addig míg mulatok, (mulatunk, mert kb. 1000 fős közönség is lehet a szervezők szerint!) kiemelhetnél egy-két számodra kedvesebb, tetszetősebb scorpions nótát.
még nem tudom mikor érünk haza, de lehet, hogy még ma ;) benézek..
nem tudom a mai programodat, de jó szórakozást hozzá!
nekem (nekünk) meglesz, annak ellenére hogy ma este nem a scorpions lesz a fő téma itt orosházán..
szewa ;) -
#36 Az biztos hogy csodálatos élmény lehetett, és nem csodálom hogy ezt sosem fogod elfelejteni! ;) És azt vallom én is hogy számomra is a Scorpions lesz mindíg "a banda"! :) -
#35 #33-ra:
akkor röviden..
valaha még az úttörőkorszakban létezett egy mhsz. - rövidítésű szövetség.
ennek a "csapatnak" országszerte volt pár üdülője, és tábora..
pár nyarat én is ott töltöttem tizenévesként. az elején nem akartam menni, a végén meg nem akartam hazajönni :)
egy ilyen nyáron miskolc-tapolcán is jártam.
akkoriban a scorpionst még hírből sem ismertem.
természetesen szerelmes lettem. életem első igazi nyelves csókja, életem első csoportos koedukált üvegpörgetős játéka, és életem első lassúja is, ami a scorpions balladák alatt botladozva megtörtént ott, azon a nyáron jött el.
akárhányszor scorpions-t hallok, szívem újra megfiatalodik.
persze azóta pörgősebb és keményebb nótákat is megismertem tőlük.
furcsamód azok is bejönnek.
talán csak klaus hangja miatt,
talán csak az emlékek miatt,
vagy talán csak mert profik abban, amit és ahogy csinálnak, nem tudom..
de azt igen, hogy számomra mindíg a "banda" marad míg élek és tiszta tudattal tudok gondolkodni.. -
#34 Valaki látta már a Live at Wacken Open Air 2006 koncertfelvételt? -
#33 És engem például érdekelne a te történeted. -
#32 Összetett történet, de ha érdekel szívesen elmesélem a lényeget.
Úgy 6 éves korom óta nagyon megromlott vele a viszonyom szomorú okok miatt (abba nem mennék bele hogy mi volt az , nem is tartozik olyan szorosan ide). És bár messze nem vagyok mondjuk 40 éves , de ez nem egy év csatázást takar. Egy háztartásban éltünk, de inkább egymás mellett ha fogalmazhatok így, jobb volt ha inkább nem is láttuk egymást mert abból csak a veszekedés volt. Mikor néha-néha jóban lettünk akkor is valami mindíg elrontotta. Aztán mikor elkezdtem Scorpions-t és más hasonló együtteseket hallgatni és ezt ő is megtudta kezdett felém nyitni, nem tudom miért csak akkor , talán mert nem is ismert igazán és nem lett volna más témája velem. Mikor megtudtam hogy lesz Scorpions koncert Budapesten , kijelentettem hogy elmegyek vele (úgymond terápia képpen is használt, az élményt "leszámítva") . Mivel még "nincs saját fedél a feje felett" megkellett győznöm az anyámat hogy engedjen el, mert attól félt hogy összeveszünk és majd ellógok valahova. Hiába mondtam hogy de fizetem a jegyeket, nem ez számított. De jó 1,5-2 hónap alatt sikerült bebizonyítanom hogy nem lesz ez így, és elmentünk. Ez alatt az időszak alatt végre úgymond megismertük egymást, és lett egy biztos témánk , a zene. Azóta nem veszekszünk, és nem tellik el nap hogy ne veséznénk ki lemezeket, együtteseket, stb. És ha nem is a legszebb történet ez a világon, nekem biztosan egy csodával egyenlő! :) -
#31 #30-ra:
addig is, míg nem indul be a totyik, elmesélhetnéd ezt az "apámrataláltamascorpionssal" sztorit :)
persze csak amit úgy gondolsz, hogy megoszthatsz velünk..
esetleg én is mesélek majd cserébe egy scorpions-hoz köthető (nekem szép, nektek talán tanulságos) történetet ;) -
#30 Én is majdnem lemaradtam róla. De szerencsére csak majdnem. A tanácsot pedig igyekszem megfogadni! :) Sok környezetemben élő ember van ebben a helyzetben mint te! -
#29 jó nektek, hogy ott lehettetek!
én régi jó szokásom szerint erről is lemaradtam..
meló meló hátán. szabadidő meg nulla :(
egy jó tanács nektek és bárkinek aki olvassa:
ha egyszer válaszút elé kerültök az életben, hogy sok cash, de sok meló is, vagy
kevesebb zseton, de több szabadidő, mindenképp a másodikat válasszátok!
mert akkor nem maradtok le (továbbra sem) egy jó koncertről sem..
-
#28 Erről én is hallottam, de arról még nem hogy rögzítették is! :) Meg kell majd nézni. ;) :D -
rozitomi #27 Ez így van, senki nem veheti el tőlünk azt a koncertélményt amit ott kaptunk!
Tegnap olvastam hogy 3D-s koncertfilmet fognak csinálni amit már rögzítettek Németországban! :D -
#26 Egyébként, tényleg hihetetlen odaadással és energiával csinálják még most is! A kedvenceim maradnak amíg világ a világ! Miattuk szerettem meg ezt a stílust,és ők hoztak össze a saját apámmal is! (nem túlzásnak írom csak így van)
Az összes album kedvenc tőlük de amik kiemelkedően kedvenceim: Savage Amusement, Blackout, Love at first sting, Lovedrive,Animal Magnetism, Crazy World
Fantasztikus volt a koncert! Aki ott volt tudja, és ezt az élményt senki sem veheti el tőlünk!!!! -
#25 Sziasztok! Én olyanról olvastam hogy nemsokára stúdióba vonulnak és feldolgozzák a legismertebb klasszikusaikat. Én még jó 1 hónap elteltével is a koncert hatása alatt vagyok! :D -
#24 jól van na :)
csak tesztelem, hogy figyeltek-e.. -
rozitomi #23 Még nincs vége a zenekarnak, nem oszlottak még föl! :)
Olvastam olyat is, hogy azt nyilatkozták, hogy még új lemez is várható lesz, csak a világturnétól búcsúznak :) -
#22 ?? -
#21 kár értük. jó banda volt.
rip scorpions -
rozitomi #20 Énnálam mostanában a Sting in the Tail album bömböl egész nap :D
-
rozitomi #19 Amindenit! :D Nem semmi ez a szimfónikus koncert! Ezt még nem láttam ilyen részletesen. :) -
-
#17 Ezt a dupla DVD-t hallgatom fenomenális
Berlini Philharmonikusokkal !!!!!!
-
#16 #11-re:
best of rockers 'n ballads (1989)
amerikában platina lett,
és európában is milliók lassúztak a nótáikra,
csak épp ciki bevallani,
hogy vannak érzéseink..
itthon az edda vállalt be hasonlót 1992-ben..
majd 1997-ben is..
a scorpions balladákat
a világ legszebb lírai dalai közt tartják számon még ma,
22 évvel az album megjelenése után is.. -
kappol111 #15 JEEEE!!!!!!!!!!!!
-
rozitomi #14 Scorpions fanok figyelem!!!
A HAmmerworld weboldalán olvastam egy Scorpions interjút, amiből kiderül, hogy lesz ebből a túrnéból DVD!! -
kappol111 #13 Helló mindenkinek! MI EZ A LEPUSZTULÁS? Azt hittem h több a SCORPIONS rajongó.Egyébként én is amikor megkaptam karira a gityóm (cort m200) akkor én is scorpionsan járattam be :P -
#12 Amikor megkaptam az 5.1-es hangszettemet ezen járattam be (nem túl hangosan) Scorpions best of FLAC -be :) nagyon durva volt