Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.


SG Tools
 • Jim Morrison
  #2381
  https://github.com/JimMorrison723/SG.hu-Extension/tree/webpack
  Fenti branchen elkezdődött a bővítmény webpackre ültetése. Épp csak el van kezdve, valamennyire működik, de azt a pár ezer soros js fájlokat fel kéne darabolni... Ha esetleg valaki ért hozzá és lenne kedve... Elkerülhetetlen volt, óriási fájlokat nehezebb, lassan szerkeszteni, jövőben egyre több gond lenne vele.
  (Ha vége lesz, biztos a Chrome+Opera+Firefox+Edge támogatás)

  // Majd csinálok github issuet leírással, mit-hogyan. Ha van kérdés jöhet ide is.