Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.


SG Tools
  • Jim Morrison
    #2371
    3.3.8
    - Reklámok blokkolása funkció kibővítve

    Egyelőre csak Chrome, elkezdték Opera verziót is visszadobálni, de ők legalább segítőkészek és nem csak sablon szöveggel válaszolnak, így talán hétvégén majd jön az Opera verzió is (és az talán belépő lesz végre a firefoxos verzióhoz is).